devaa Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ahoj, nevíte jestli v ty slepici je tohle kolo poslední? A jaké jsou podmínky pro otevření dalšího kola? Vždycky to bylo podmíněno třema hvězdičkama a co jsem si všim přez skore 100. Nyní mám 3 a skore přez 200 a další kolo nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devaa Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 4 hvězdičky a skore přez 300. Tak to kolo je zřejmě poslední. Škoda. Nechápu pak proč tam mají to znaménko + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Me celkove ve wii fit plus chybi sepsane podminky pro otevreni dalsich kol... treba jizda na kole se nam otevrela uplne nahodne... a nekdy se zase zamkne... proste nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomtomas Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Taky se mi to nekdy nahodne zamkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
devaa
Ahoj,
nevíte jestli v ty slepici je tohle kolo poslední? A jaké jsou podmínky pro otevření dalšího kola?
Vždycky to bylo podmíněno třema hvězdičkama a co jsem si všim přez skore 100.
Nyní mám 3 a skore přez 200 a další kolo nikde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.