w3ston Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mam rozdělený HDD na 2 oddíly. V Prvním mám nainstalovaný Windows a do druheho chci instalovat programy ... nvm jak to mam udelat abych ¨v druhem oddíle mel PROGRAM FILES, DOCUMENT AND SETTINGS atd.. Pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tohle patři k systemu, takže to asi ne..., ale když instaluješ program tak si mužeš vybrat kam ho nainstalovat, tak ho instaluj na tu druhou část disku. Z jakého učelu vubec chces mit programy na jine časti HDD než windows? Zdá se mi to jako naprosty nesmysl. Dokumenty OK, ale programy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jediná možnost je taková, že si složku program files vytvoříš. Není možné mít systém rozdělený na dvou virtuálních hdd. (teda u widlí).. takže pokud s tímto nemáš zkušenosti, tak si nech jen jeden oddíl, protože jak tu čtu, nedopadne to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w3ston Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 ok .... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 mám dva oddíly a když chci něco nainstalovat ne ten druhý nesystémový tak to nainstaluji hned na D:/nějáká hra Z jakého učelu vubec chces mit programy na jine časti HDD než windows? Zdá se mi to jako naprosty nesmysl. Dokumenty OK, ale programy? Pokud vím tak nesystémový oddíl ti viry nenapadnou takže se ti nic nepotentuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jediná možnost je taková, že si složku program files vytvoříš. Není možné mít systém rozdělený na dvou virtuálních hdd. (teda u widlí).. takže pokud s tímto nemáš zkušenosti, tak si nech jen jeden oddíl, protože jak tu čtu, nedopadne to dobře. Ale to neni pravda.. Pres nlite to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w3ston
Mam rozdělený HDD na 2 oddíly. V Prvním mám nainstalovaný Windows a do druheho chci instalovat programy ... nvm jak to mam udelat abych ¨v druhem oddíle mel PROGRAM FILES, DOCUMENT AND SETTINGS atd.. Pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.