Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozdělený HDD

w3ston

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tohle patři k systemu, takže to asi ne..., ale když instaluješ program tak si mužeš vybrat kam ho nainstalovat, tak ho instaluj na tu druhou část disku.

Z jakého učelu vubec chces mit programy na jine časti HDD než windows? Zdá se mi to jako naprosty nesmysl. Dokumenty OK, ale programy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

mám dva oddíly a když chci něco nainstalovat ne ten druhý nesystémový tak to nainstaluji hned na D:/nějáká hra

Z jakého učelu vubec chces mit programy na jine časti HDD než windows? Zdá se mi to jako naprosty nesmysl. Dokumenty OK, ale programy?

Pokud vím tak nesystémový oddíl ti viry nenapadnou takže se ti nic nepotentuje.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jediná možnost je taková, že si složku program files vytvoříš. Není možné mít systém rozdělený na dvou virtuálních hdd. (teda u widlí).. takže pokud s tímto nemáš zkušenosti, tak si nech jen jeden oddíl, protože jak tu čtu, nedopadne to dobře.

Ale to neni pravda..

Pres nlite to jde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu