T0d Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Nazdar, potřeboval bych helpnout... mám wifi net a chtel bych nák dostat net do psp,šlo by to? co pro to musim udělat? mám v umyslu koupi wifi router ale abych ho nekupoval zbytečne když mám wifi net... pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 ty maš připojeni k internetu přez wifi To znamena že se ti dostava do kompu net ktery přijimaš wifinou ale nevysilaš dal Když koupiš Wifi router tak budeš ten internet dál vysílat takže se na to připojiš i s psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 JJ díkes, už vim jak na to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Splintex Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 ok................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luthnut Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Jenze je to k nicemu pokud mas smerovou antenu,protoze ta ma diagram vyzarovani jednim smerem a dozadu vysila opravdu na kratkou vzdalenost,cca. 2m max. takze to je k nicemu.Leda ze bys mel router kterej by mel 2 anteny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harry88 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ako funguje hranie multiplayer na psp cez wifi? musim mat k tomu internet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luthnut Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ako funguje hranie multiplayer na psp cez wifi? musim mat k tomu internet? Pokud chces hrat s nekym kdo je dal jak par desitek metru tak ano,jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T0d
Nazdar, potřeboval bych helpnout... mám wifi net a chtel bych nák dostat net do psp,šlo by to? co pro to musim udělat? mám v umyslu koupi wifi router ale abych ho nekupoval zbytečne když mám wifi net... pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts