Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s PC

Pistacie

Otázka

Caw all potreoval bych poradit ohledne meho pc...

je to uz starsi kousek ale to by zas tak vadit nemelo...

problem je stim..ze i kdyz mam vse vypnute tak PC ma vyuziti cpu porad 100% a tim se mi seka PC a i hry jako napr WAR3 nebo wow....(i kdyz wow slape lepe nez WAR3 a to mam obe hry pozadavky na nejmin...)

driv mi obe hry slapaly celkem bez problemu..skousel jsem defragmantaci registry vymazat atd. ale bez vysledku :( dokonce jsem vzal do ruky vysavac ale porad nic :'( pls kdo vi at poradi

jeste tady mate obrazek s tim CPU http://s1.imgupload.cz/img/--/222339/dA3lC/Bez-n-zvu.JPG

predem moc dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jak sis mohl všimnout, tak CPU ti vytezuje proces svchost.exe. Tenhle proces by se měl starat o sitova pripojeni, zvuk atp. Zkus ho vypnout (něco ti pak nepujde... net, zvuk, externi disk atp) až zjistitš co ten konkretni svchost měl na starosti tak tom zařizeni přeinstaluj drivery (pokud nepujde net, tak je preinstaluj sitovce atp). Také proved aktualizace OS.

Nebo to mužeš zjistit takto: zapni si přikazovej řádek (strart>spustit>cmd) a napiš tam tasklist /SVC. Tam si nejdi svchost.exe a u něj máš napsane služby, ktere spravuje ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

no kdyz jsem skousel postupne vypinat ty svchost tak u jednoho(zrovna u toho u kteryho je na screenu nejvic CPU) se mi restartuje pc do 1 minuty kdyz ho vypnu protoze jsem vypnul naky DCOM server pripojeni nebo neco takovyho to bylo..kdyz jsem vypnul ostatni tak cpu se ani nehnulo a jeste u jednoho svchost se mi restartnul PC a ten psal neco s nakym RPU nebo co..

Odkaz ke komentáři

• 0

svrchlost exe je součástí systému pokud se nemýlím..a ta hodnota co mu to vypisuje není nikterak velká...taky mám xp akorát že já těch svrchlost.exe mám 5x a ty 8x...je to divný a to mám 50 procesů default :D máš cpu vytížení 100% boha kolik má ten procesor teplotu?

Odkaz ke komentáři

• 0

Co třeba toto? Hodně často to zmiňují jako příčinu..

http://www.marquel.net/articles/problem-s-svchostexe-procesor-na-100.htm

Případně bych ještě zkusil projet PC na viry a jinou havěť..

Pokud by ani to nic nenašlo, tak potom jak radil někdo dříve. Přes příkazovou řádku zjistit, která součást svchost hapruje a dle toho postupovat dále...

Odkaz ke komentáři

• 0
nikdo uz nic neporadi? :(

Kdy naposeldy si prováděl antivirový test pc , jestli ti to začalo dělat nedavno je jasné že si asi něco z netu chytil , pravděpodobně nějaký virus , proto bych doporučil projet kompletně disky antivirovím programem a idealně naplánovat antivirus aby zkontroloval disky před spuštěním operačních systému ... Jinak co používáš za OS xpéčka a nebo už nové Visty ... to je taky pak znát na hw zátěži ... a pořád ještě nevím konfiguraci procesoru takže se mrkni do ovladacích panelů ---> VÝKON A udržba ---> systém a vypiš výkon tvého počítače ... položka POŘÍTAČ :) :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Bludi:vyskousel jsem to stim update a prvni den mi to snizilo vytizeni cpu priblizne na 80% ze 100% (ale hodne to skaklo asi vzdycky jednou 60% pak zase 100% a tak ruzne...) dneska uz zase neni rozdil a mam porad 100%

Fenix: projel jsem to nodem a CCcleanerem ale bez ucinku...a nwm jestli je to co potrebujes ale asi jo :D MS Windows XP Professional SP3, Intel Celeron CPU 2.00GHz, 512MB RAM, NVIDIA GeForce 6200

vidim to tak ze se preinstalaci asi nevyhnu :-/

Odkaz ke komentáři

• 0

Před reinstalem bych to zkusil ještě proskenovat na malware pomocí MBAM

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Případě poslední možnost, kterou používám COMBOFIX

http://www.instaluj.cz/combofix

Pak snad už jedině ten reinstall, pokud se s tím nechceš trápit a pohrát si...

Odkaz ke komentáři

• 0

no..takze bude reinstall :D vcera kdyz jsem byl na netu tak se mi kousl tak ze nereagoval absolutne na nic..tak jsem ho vypl natvrdo a od te chvile uz nejde zapnout..proste cernej monitor(zapojenej je dobre :D) kdyz dam nouzovy rezim tak to napise jmena nakych souboru ve slozce system a konec...takze se fakt tomu reinstallu nevyhnu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu