adam.ochi Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zdravím mám nový notebook a má 3 jacky zajímalo by mě jestli do toho půjde připojit repro 5.1 s 3 jacky, jak to udělám a jestli to bude hrát. Repro nemám u sebe abych to vyzkoušel.Přikládám obrázek zvukovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zdravím mám nový notebook a má 3 jacky zajímalo by mě jestli do toho půjde připojit repro 5.1 s 3 jacky, jak to udělám a jestli to bude hrát. Repro nemám u sebe abych to vyzkoušel.Přikládám obrázek zvukovky Myslím že ne. Protože u ntb je jeden z těch 3 vstupů pro mikrofon, takže ti bude jeden vstup chybět. Nevím co máš za repro, ale my máme na notebooku taky bedny 5.1, ale připojené jen jedním jackem. Hrajou všechny satelity i subwoofer. Ale není to prostorový zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 no podle mě by sis to mohl přenastavit v driverech že místo mikrofonu bude mír např REAR repro,nebo by to mohl propojit jen tím jedním kabelem... Myslím že ne. Když jsem já řešil svůj problém s repro,který jsem nevyřešil, tak si taky myslel? :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adam.ochi
Zdravím mám nový notebook a má 3 jacky zajímalo by mě jestli do toho půjde připojit repro 5.1 s 3 jacky, jak to udělám a jestli to bude hrát. Repro nemám u sebe abych to vyzkoušel.Přikládám obrázek zvukovky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.