SyKySoft Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Prosím poradte, jaká je nejlepší [Nejhrůzostrašnější] Horrorová hra na PSP?? Kromě Silent Hill?? Chtěl bych něakou u které bych se strašně moc bál:cheesygrin:...a aby tam byly něaké Paranormální jevy. Díky Za Odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Manhunt 2 je horor, ale jestli se budeš bát to nevim. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Manhunt 2 je horor, ale jestli se budeš bát to nevim. :D A nevíš jaká je Hra "Obscure"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Hrál jsem jí asi 8 minut, ale vypadala podobná jako Silent Hill. No za pokus nic nedáš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 no tak teď máš i novej silent hill shattered memories :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Nejlepší je silent hill ten první díl co byl na psp ten druhý je jenom o chození s batekou...Jinak taky jsem proje manhunt ale to není nic moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Nejlepší je silent hill ten první díl co byl na psp ten druhý je jenom o chození s batekou...Jinak taky jsem proje manhunt ale to není nic moc ... Myslíš Silent Hill: Origins??? Chvíli jsem ho měl..ale Smazal jsem ho..asi to byla chyba:cry:Nevadí Stáhnu si ho znovu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Manhunt 2 - http://www.youtube.com/watch?v=SGanenzutf0 Obscure:The Aftermatch - Silent Hill:The origins - Silent Hill:Shattered Memories- http://www.youtube.com/watch?v=CvQNVksqDlg Jiný "strašidelný" hry asi neseženeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Myslíš Silent Hill: Origins??? Chvíli jsem ho měl..ale Smazal jsem ho..asi to byla chyba:cry:Nevadí Stáhnu si ho znovu:cheesygrin: JoJo origins já hraju především hororovky tak vím co a jak 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 SM mě taky zatím moc nechytlo, ale jeden známý psal recenzi a většinou má dobré názory....tak uvidíme a dám tomu ještě šanci...origins je jedna z nejlepších her na psp vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 100% silent hill a ten manhunt je taka pohadka :D nwm ale určitě jsem se u něj nebál tak jako u silent hilla ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 na PSP se mi to nezdá být tak strašidelné, ale hrát FEAR na vysoké rozlišení večer. Jsem srábotka já vím ,ale na to fakt nemám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 na PSP se mi to nezdá být tak strašidelné, ale hrát FEAR na vysoké rozlišení večer. Jsem srábotka já vím ,ale na to fakt nemám xD Jo, jo F.E.A.R, ten mě dostal snad nejvíc:cheesygrin:...ještě dneska se bojím večer usnout.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SyKySoft
Prosím poradte, jaká je nejlepší [Nejhrůzostrašnější] Horrorová hra na PSP??
Kromě Silent Hill?? Chtěl bych něakou u které bych se strašně moc bál:cheesygrin:...a aby tam byly něaké Paranormální jevy. Díky Za Odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.