hotdog Odesláno Červen 26, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2007 Kdybys měl 2 pamětové karty tak na jednu si nahraješ BA a na 2 si nahraješ Trnavu a potom jenom přehodíš. Citovat
Philips Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2007 no ale 2 karty bohuzial nemam takze nevies to dako vychytat ? Citovat
hotdog Odesláno Červen 26, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2007 Promin ale nevim :sorry: Citovat
eromar Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 mam vsechno presne podle navodu i odsus i z videonavodu a vzdycky kdyz kliknu na mapu tak se tam napise PLEASE WAIT WHILE MAP LOADING no a to uz tam zustane a mapa s enikdy nenacte pls proooooooooooooooocccc!!! Citovat
eromar Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 A kdyz to delam podle toho video navodu tak se mi ani nenacte ten program napise se ze nahrava usb acesorie a pak se to vypne:-( plss! pomo (gps modul mam) Citovat
hotdog Odesláno Červen 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 A do složky maps si dal jenom ty soubory ze té mapy? Citovat
daw11 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 mi to taky nejede pise mi to taky PLEASE WAIT WHILE MAP LOADING nebyl by nejaky podrobnejsi navod?? Citovat
eromar Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2007 A do složky maps si dal jenom ty soubory ze té mapy? normalka mapViewer/maps/_Brno-zapad/pak tam mam 3 slozky 8X,16X,32X a vtech mam uz mapy No a program se vzdy bez problemu spusti ale kdyz dam nacist mapu tak se mi nepise zminovana veta no a muzu to nechat nacitat do aleluja a stejne se to nenacte :-( newite co stim plss Citovat
hotdog Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2007 To se mi taky stalo ale když jsem jenom vytvořil v mapthis! body. Citovat
kousalik Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2007 jj ide len pocuj da sa tam dat viac map ? ci nie ?? potreboval by som mapu BA a Trnavy a Ba mi ide ale trnava niak ne a ak ano povedal by si my ci sa to da dako switchnut ? THXzdravim, ano, da se tam naladovat vicero map. melo by se to ulozit s _ (podtrzitkem) a nazev, coz zadavas v Global Map Download Tool... viz. video o nekolik prispevku vyse... a to prepinani se realizuje tlacidlem SELECT, simple and easy... Citovat
ffiilliipp Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2007 pokud chcete mapy jen na prohliženi tak si přečtěte tohle http://console-forum.net/showthread.php?p=165508#post165508 Citovat
ffiilliipp Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2007 Takže za 1 stáhneme soubory potom připojíme USB k PSP a do GAME3.XX(podle vašeho custom firmwaru)vytvoříte složku mapViewer.do mapViewer dáte eboot(který je v PSP 290 eboot) a prx soubory a složku system který je v programu mapthis! a potom vytvoříte složku maps a do něj svoji mapu.Za 2 MAPA.Ze zipu gmdl0.4.16b vše zkopírujete do složky(je jedno jak si ji pojmenujete a kde ji dáte raději vedle zipu) potom spustíte exe soubor global map download tool. Potom si najdete svůj kraj či cestu.Potom dejte download the map(vlevém rohu)Potom se vám zobrazí cesta kde mapu dáte(dejte ji kde máte exe soubor global map download tool)Potom se vám bude vyplnovat čtverec.Až bude vyplněný nahoře v čtverci je dlouhý text dejte ho a potom se vám mapa už dělá(vlevém rohu se vám ukazují procenta) asi tě tím to budu otravovat ale prosim mohl bys mi poslat kopii mapviewra z tveho psp?na email Filip.Raszyk@seznam.cz posílam THX Citovat
hotdog Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2007 Jsou v tom mapvieweru složky nelze to poslat přes email.Jak je ten mapthis! tak tam je PSP-290 eboot ten překopíruješ do mapvieweru a prx soubory podle tvojeho custom firmwaru.A překopíruješ v mapthisu! složku system do mapvieweru a složku maps vytvoříš taky v mapvieweru. Citovat
a.t.b Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 Kde se jeste da sahnout ten global map???Me to nejde v PC instalovat:( A pojede me to na 3.40ce??? logo to ma ale pak me to napise eror nejakej USB...ale je fakt ze tam nemam zadny mapoy:) Citovat
sAintRK Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 omg :D sak to sa neinstaluje to musis nakopcit do GAME 3.40 setky tie veci podla manualu a potom to z PSP v pC otvoris ap ustis a najdes si mapu tvojho mesta DL a tak .. Citovat
a.t.b Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 No tak to moment...nerikejte me ze Global map narvu do PSP dit na nem delam mapoy ne??Mimochodem uz jsem ho otevrel ale mapu nejak nemuzu udlat..nechtel by nekdo udelat CR a dat ji nekamna Rapid nebo tak???Bylo by to super......prosim moc a diky predem...... Citovat
sAintRK Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 ako ze ti nejde sak ked si otvoris ten Global map ... tak si das vyhladat CR a das downlaod map spravia sa ti take sietky ci co do horneho policka das nadpis cojaviem CR a das pokracovat a uz sa ti bude ukladat v pravo hore to uvidis kolko mas % a potom chod do toho programu a tam by mala byt a uz len nakopcis do PSP/GAME340/mapViewer/maps a v PSPcku pustis a hotovo Citovat
a.t.b Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2007 No ten program me chodi nejak vselijak...vbec zadny políčko nahoře nemam......:(Mě by stačila mapa CR ......to by nekdo pro nas tupější mohl udělat:) Citovat
a.t.b Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2007 V každym pripade dam hledat CR ...zobrazi se CR pak dam download map a nabehne me jakoby fotka CR a test a tam je prazdna stranka .....nahore je policko ...MAP NAME (start this.) tam zadam cestu kam to ulozit ne?? A proste nemam zadnej cudlik start nebo convert.....tak co dal?? Citovat
a.t.b Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2007 Prosm Vács mě někdo řknete jak s tim programem dělate????????Mě to nefunguje!!!!!!Uz me to udelaty ty ctveecky ale nicv nich neni a pise to neco time out......nebo nejaky max 512 zoom ja nevim co jeste...nivc se me neudela:( Citovat
tunta Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2007 funguje :) super, jeste hodne pomohl navod na youtube.com Uz jsem verboval vojaky mgs ops pres gps :) fakt luxusni zabavicka hehe tunta Citovat
tunta Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2007 rekl bych ze mas blby rozliseni na mape bud ses moc vysoko nebo nizko, ja kdyz snimkuju prahu tak tam mam tak 1/4 treba prahu 3 a tak Citovat
petrla Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2007 jen takový postřeh když dávám mapy do "maps" tak do názvu složky se musí dá před název "_" například:1. "_praha" jinak mi to nejelo třeba to někomu pomůže.. 2.E:/psp/game303/mapviewer/maps/_praha Citovat
sAintRK Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2007 to ked ich ces mat viac ked len jednu tak staci bez toho napriklad E:/psp/game303/mapviewer/maps/praha ale ked ces mat aj brno tak E:/psp/game303/mapviewer/maps/_Brno .... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.