Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

The Disc is Unreadable

Shadow222

Otázka

pls lidi co s tím hraju si takhle WET (fakt parádní řežba) a někde uprostřed první mise mi to napíše tuhle hlášku, byla to první pálené hra kterou jsem nenaistaloval na HDD, ale pochybuju že je to tím, znovu už to vypálit nemůžu smazal jsem to chjo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
pls lidi co s tím hraju si takhle WET (fakt parádní řežba) a někde uprostřed první mise mi to napíše tuhle hlášku, byla to první pálené hra kterou jsem nenaistaloval na HDD, ale pochybuju že je to tím, znovu už to vypálit nemůžu smazal jsem to chjo...

Zkoušel jsi to znova spustit ? Skus vyčistit DVD. Na jakou rychlost a naco si to pálil ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Poprvy se mne tohle objevilo a vyjelo to ze hry, pak to udělalo poduhy a potřetí.. Pak už to ten disc, po vložení do mechaniky, neprecetlo vůbec a ani nenajelo do hry.. Po par dnech se mne objevil Error E71 :D

Ale nechci tě strašit, třeba to u tebe byla náhoda :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Dávám instalovat jinou hru jestli to udělá i u ní asi se zabiju nebo nechám chvilku vychladnout Xko :D (P.S. může to být tím že hraju od rána jen s přestávkou asi 3h?)

EDIT: u Wet mi to udělalo 2x na 37%

Instaluju druhou hru a jsem už na 60%

Asi hra no

EDIT2:Hra nainstalována jedu znovu vypálit. mám pomaleji? třeba 2x?

Odkaz ke komentáři

• 0
Dávám instalovat jinou hru jestli to udělá i u ní asi se zabiju nebo nechám chvilku vychladnout Xko :D (P.S. může to být tím že hraju od rána jen s přestávkou asi 3h?)

EDIT: u Wet mi to udělalo 2x na 37%

Instaluju druhou hru a jsem už na 60%

Asi hra no

EDIT2:Hra nainstalována jedu znovu vypálit. mám pomaleji? třeba 2x?

Hmmm myslím,že zrovna teď by to přehřátí být teďkom nemělo být jecelkem chládek a určitě doma nemáte 30 stupňů jako v létě . ;)

Jestli ti jiná hra jde tak na 99% špatně vypálené nebo špatný ISO od kuď to máš stáhlé ??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu