FrederickVI Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Čaute všicky. Mám problém se savy na hru GTA Vice City Stories. Když si stáhnu save. A vložím ho do PSP tak mi píše žé mám špatné DATA.. Nevíte co s tím?? :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 1) mel si to napsat do topicu o Vice City Stories 2) asi mas spatny REGION (USA, EUR, JAP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Nebo je problém u FW... Já mam VCS origo UMD, když hraju na OFW 5.03, hru uložim a pak jí i v poho načtu, ovšem když chci ten save spustit na 5.03 GEN-C tak mi nenaběhne a opačně... když save začnu hrát a uložin na GENu tak ho tam i spustim, ale na OFW zase ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.