Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Lidi stáhl jsem (docela dávno z topicu od tekka) tuto gamesu, ale až teď jsem to dal do PSP, ale když to pustím tak se objeví černá obrazovka a nic... co s tím? Citovat
0 Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 PSP Fat 5.50 GEN-D3, ostatné (i nové) hry mi jedou fajne například Dante's Inferno. Dost mě to štve... Citovat
0 SyKySoft Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 PSP Fat 5.50 GEN-D3, ostatné (i nové) hry mi jedou fajne například Dante's Inferno.Dost mě to štve... Jsou tu dvě Možnosti: 1. Skus Prenastavit UMD ISO Mode ve VSH Menu. 2. Skus hru stáhnout Odjinud..já jsem si ji ztáhl z www.ulozto.cz a funguje mi na 100%:psp::cheesygrin: Citovat
0 Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Tak jo sosám z uloz.to, pak dám vědět. Citovat
Otázka
Shadow222
Lidi stáhl jsem (docela dávno z topicu od tekka) tuto gamesu, ale až teď jsem to dal do PSP, ale když to pustím tak se objeví černá obrazovka a nic... co s tím?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.