Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Lidi stáhl jsem (docela dávno z topicu od tekka) tuto gamesu, ale až teď jsem to dal do PSP, ale když to pustím tak se objeví černá obrazovka a nic... co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jaky mas CFW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 PSP Fat 5.50 GEN-D3, ostatné (i nové) hry mi jedou fajne například Dante's Inferno. Dost mě to štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 PSP Fat 5.50 GEN-D3, ostatné (i nové) hry mi jedou fajne například Dante's Inferno.Dost mě to štve... Jsou tu dvě Možnosti: 1. Skus Prenastavit UMD ISO Mode ve VSH Menu. 2. Skus hru stáhnout Odjinud..já jsem si ji ztáhl z www.ulozto.cz a funguje mi na 100%:psp::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak jo sosám z uloz.to, pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Už fachá, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi stáhl jsem (docela dávno z topicu od tekka) tuto gamesu, ale až teď jsem to dal do PSP, ale když to pustím tak se objeví černá obrazovka a nic... co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.