sataspatas Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 dobry den wiickari chtel jsem se zeptat mam softmod verze 4.2E a jak najedu na wii shop chanel tak to po mne chce update neni to update celeho systemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 mno obcas se objevi update jen shopu... po me update zadny nechtelo a mam shop updatnuty mimo Nintendo uz asi 2 mesice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sataspatas Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 no kdyby jenom shop ale ted to po mne chce i po testu pripojeni to je to tak se trosku bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sataspatas
dobry den wiickari chtel jsem se zeptat mam softmod verze 4.2E a jak najedu na wii shop chanel tak to po mne chce update neni to update celeho systemu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.