Bohdanus Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 A jeste otazecka nejdou me rozjet hry z 1 na 360 nevite negdo jak na to ten programek jsem si stahnul na to a kdyz to dam do xka tak to napise chybu E71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 musis mit na x360 HDD , a byt pripojeny na LIVE btw chyba E71; možná nová chyba základní desky. Konzole musí být poslána zpět do MS na opravu. ( zdroj: c-f ) P.S piš česky !!! :flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 E71 ??????? To neznám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k.kubinn Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 E71 fakt je stalo se mi to taky u hry na starej xbox:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bohdanus
A jeste otazecka nejdou me rozjet hry z 1 na 360 nevite negdo jak na to ten programek jsem si stahnul na to a kdyz to dam do xka tak to napise chybu E71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.