Pechyus Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 dám příklad, mám všechny díly červenýho trpaslíka v avi formátu. Většinu dílů mi ps3 přehraje, některé a není jich málo ale ne... neví někdo čím to může být, nebo co s tím dělat? Citovat
0 playerPS Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Myslím že je to kvůli kodekům, a že s tím asi nic neuděláš, mě taky občas u něčeho nejde třeba zvuk, nebo nejde pustit vůbec. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Březen 8, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Video zrejme pouziva codec ktery ps3 v sobe nema , reseni je znovu prekonvertovat , napr. v xvid4psp programu do formatu jaky ps3 podporuje . Citovat
0 Primátor3 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 Ano, PS3 pouziva x let stare kodeky a dobra polovina dilu ze serialu nedje prehrat. Zlata hlaska Unsupported data. Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 taky bych tenhle problem rad vyresil, u nekterych filmu mi bud nefunguje zvuk, nefunguje obraz (prehrava jen zvuk) , zvuk je nekolik vterin pozadu, nebo nefunguje vubec Citovat
0 RadaR Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 tady uz se to taky resilo http://console-forum.net/showthread.php?t=86692 bohuzel nic s tim neudelame :cry: jedine doufat, ze v nejakem pristim updatu fw bude i update codecu :cheesygrin: Citovat
Otázka
Pechyus
dám příklad, mám všechny díly červenýho trpaslíka v avi formátu. Většinu dílů mi ps3 přehraje, některé a není jich málo ale ne... neví někdo čím to může být, nebo co s tím dělat?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.