jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj. nejde mi naformátovat 8Gb karta...píše mi to format failed(8022088 ).... díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 zformátuj přez PC ;) a pak přez PSP ,mělo by jít .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 nebo to udělej v recovery me,jestli mas flashnute psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 přez počítač mi to taky nejde zformátovat... jo PSP mám flashnutý tak to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 to recovery mě taky nejde... jako našel jsem zpoustu návodů kde psali že si tam mám něco překopírovat na kartu v PC ale já protože nemám zformátovanou kartu tak se do toho v PC nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 v počítači mě to píše windows nemohl dokončit formátování..... jo a mám CFW 5.5 gen D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 A jinak se ti ta karta ukazuje normálně v psp ? (velikost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 A jinak se ti ta karta ukazuje normálně v psp ? (velikost) normálka PSP zapnu.. napíše mě to ať si zformátuju kartu a co bych měl nastavit v tom recovery menu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 a je prázdná máš na ní neaký data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 normálka PSP zapnu.. napíše mě to ať si zformátuju kartua co bych měl nastavit v tom recovery menu??? nic vrecovery nenastavuj..zmackni TROJUHLENIK a dej information co ti to napise < Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 a je prázdná máš na ní neaký data? já newim.. jak to zjistim... sem si koupil už starší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 a šla ti nebo už po koupi nešla zformátovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 skus z ní smazat všechno co na ní je a pak to teprve zkus naformátovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 ještě mě nešla... mě teprv dneska přišla jak to mám smazat...? tam ještě nejsou vytvořený složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tema s takovymhle nazvem bych ti narval do prdele Naformatuj kartu v PSP System settings=format karty A jestli ti to nejde tk to udelej pres PC ale to sem jeste neskousel ani ja. A jestli ti to i tak nejde mas holt smulu :D Ne urcite to nejak pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tema s takovymhle nazvem bych ti narval do prdeleNaformatuj kartu v PSP System settings=format karty A jestli ti to nejde tk to udelej pres PC ale to sem jeste neskousel ani ja. A jestli ti to i tak nejde mas holt smulu :D Ne urcite to nejak pujde. mě to nejde ani v PSP ani v kompu... V PSP mě to píše format failed a v kompu mě to píše systém Windows nemohl dokončit formátování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 mě to nejde ani v PSP ani v kompu... V PSP mě to píše format failed a v kompu mě to píše systém Windows nemohl dokončit formátování Obrať se na prodejce, žádej výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik21 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 a nenapadá někoho ještě jinej způsob?? Mě se nechce to posílat zpátky a pak bych byl docela naštavanej kdybych si koupil další a udělalo mě to znova... ten co to měl přede mnou tak tomu to jelo prej v pohodě...... mám CFW 5.5 gen D3 a PSP fat... jestli to s tim může nějak souviset.. byl bych vám velice vděčnej kdyby ste mi pomohli a našel by se tu i nějakej kredit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirik21
Ahoj.
nejde mi naformátovat 8Gb karta...píše mi to format failed(8022088 )....
díky moc za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.