Maxx16 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Chtěl bych se zeptat, kde by byla možnost vyzkoušet Wii přímo v prodejně. Nikde jsem se s tim ještě nesetkal. Wii mě docela láka, ale chtěl bych vyzkoušet, jestli to ma vůbec cenu pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 mam pocit, ze lezi v gamehouse na cernaku - praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 V Alfacompu v Ostravě svého času byla v hlavní prodejně. Ale jestli ji tam pořád mají, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 v Palladiu dole otevreli novou prodejnu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx16 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 jj, diky za rady, ale chtělo by to něco kolem Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 V electroworldu v BRNE to meli....treba to maji i v jinem...electroworldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 V electroworldu v BRNE to meli....treba to maji i v jinem...electroworldu Kupoval jsem ho v Avionu. Na ozkoušení tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 ja jsem taky z prostejova a nejbliž co sem videl bylo v nay elektro v olomouci jink v prostejove newím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx16 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 v PV jsem zkoušel xko a ps3 v OKAYu, ale wii jsem nikde ani nezahlidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Kupoval jsem ho v Avionu. Na ozkoušení tam není. Tam ne....ale v brne v olimpii ano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx16 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 neni tu někdo z okoli Prostějova co vlasni Wii? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 jo ja vlastnim wii a jsem z PV a uz semti napsal ze nejbliz v olomouci v nay elektro u baumaxu tusim to nekde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Objednej to z netu a když ti nebude vyhovovat, tak ho do 14 dnů vrať. Projedeš jenom poštovný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.