Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry na 2004

shadow88

Otázka

Dobrý den,

narazil sem na psp (které bych rád koupil), ale jen s podmínkou že mi tam pojedou stažené hry a flash aplikace. takže mužete mi říct co mi pojede a co ne? Jedná se o PSP 2004 a v system information je tohle:

System software: 5.03 gen-c (full)

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ještě jeden dotaz. Chlapík mi píše cituju: "Co snad bych jen zmínil je Jelikož je zde novější deska ( ta-088v3 ) na ukor ní je zde tzv. nestalý flash nestály je proto, protože pokud se vydělá baterka je potřeba flash obnovit." Mužete miprosím přesně vysvětlit co to pro mě znamená, jetli je složité to obnovit a jestli je to normální? opět díky předem za odpověĎ

Odkaz ke komentáři

• 0
Ještě jeden dotaz. Chlapík mi píše cituju: "Co snad bych jen zmínil je Jelikož je zde novější deska ( ta-088v3 ) na ukor ní je zde tzv. nestalý flash nestály je proto, protože pokud se vydělá baterka je potřeba flash obnovit." Mužete miprosím přesně vysvětlit co to pro mě znamená, jetli je složité to obnovit a jestli je to normální? opět díky předem za odpověĎ

proste zapnes psp spustis jeden program a mas flashly psp, jakmile se vybije baterka a znova ho zaones musis program zaonout znova... vse je v threadu pro zacatecniky!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobře díky, thread pro začátečníky a 5.03 GEN sem si přečetl, ale není mi to dost jasné. Po každém zpuštění (po vybití a opětovném nabiti) musím opakovat celý postup bodů 0) až 8 ) nebo je pro další opakování nějaký zrychlený postup?? popř. jaký?

Vím že tobě se to zdá být možná jasně, ale já do toho ještě moc nevidim.

Opět díky předem za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobře díky, thread pro začátečníky a 5.03 GEN sem si přečetl, ale není mi to dost jasné. Po každém zpuštění (po vybití a opětovném nabiti) musím opakovat celý postup bodů 0) až 8 ) nebo je pro další opakování nějaký zrychlený postup?? popř. jaký?

Vím že tobě se to zdá být možná jasně, ale já do toho ještě moc nevidim.

Opět díky předem za odpověď

jelikoz top. pro zacatecniky jsme necetl tak nwm jak je to z bodama:D takze takhle> zapnes psp> zapnech chickhen> zapnes cfw or gen> a hrajes hry... jakmnile ale psp vypnes nastaveni se smaze a znova musis zapnout chickhen a pak opet cfw or gen a pak zase hrajes...

prehled> aby si mohl hrat hry musis mit cfw> aby si mohl mit cfw musis zaonout chickhen... je to uz jasne?

Odkaz ke komentáři

• 0
Jasné už to snad je. Jen mě to teď odradilo od koupě... nechce se mi pokaždé něco zapínat :D Takže už jen... Jak dlouho od zapnutí mužu hrát? cca :D

Jinak diky ti za rady

no s alternativnim henem( speedem) po zapnuti psp tak za 30 sec. ale jsou pripadi, ktery maj chickhen a hrajou treba za pul hodiny...:)

promiz ze jsme te odradil, ale lepsi ted nez pak

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu