Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Čau,nainstaloval sem si Avp a už mám problémy. 1)Stáhl sem si nějakou češtinu 3,6 mb ale tami nejde nainstalovat že to nenalézá nic pro instalaci.Přitom cesta zadání je správná C/Program files/Avp 2) Horší problém, hra běží jak má ale není nikde žádnej text,v celym menu nikde nic,povedlo semi dostat do hry po slepu :) Pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Čau,nainstaloval sem si Avp a už mám problémy. 1)Stáhl sem si nějakou češtinu 3,6 mb ale tami nejde nainstalovat že to nenalézá nic pro instalaci.Přitom cesta zadání je správná C/Program files/Avp 2) Horší problém, hra běží jak má ale není nikde žádnej text,v celym menu nikde nic,povedlo semi dostat do hry po slepu :)Pls help Máš špatnou češtinu. Vymaž ji jestli to jde, nebo reinstaluj celé AvP a najdi si ověřenou anebo v lepším případě tam nech základní angličtinu. S češtinou mě třeba nešly zvuky v intrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Máš špatnou češtinu. Vymaž ji jestli to jde, nebo reinstaluj celé AvP a najdi si ověřenou anebo v lepším případě tam nech základní angličtinu. S češtinou mě třeba nešly zvuky v intrech. Ok no,tuhle sem si stách kvůli tomu že má malo,skusim teda jinou.Snad mi k něčemu bude když mi nejde text:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nějaký jiný návrhy na to jak udělat,aby mi šly ve hře texty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Jiný návrhy nejsou, je to problém s tou češtinou, měl jsem to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Jiný návrhy nejsou, je to problém s tou češtinou, měl jsem to taky Takže až budu mít češtinu,nainstaluju jí tak to pude jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.