Jurasek32. Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Prominte nevim jestli to tu uz je ale ja sem to tu nenasel. Tak muj problem spociva v tom ze nemuzu nainstalovat Sony Vegas 9.0 na Windows 7. Nevíte jak to mám udelat aby to slo? Celkem to specha pac sem pres Vegas delal na XP jeste referat do Hudební výchovy. Takze dekuji za kazdou radu kromne Locku :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nikdo nic? Ani radu? Ani nadávku? Tak to vám dekuji za pomoc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 nevim v čem konkretně máš problém s instalací....32/64bit verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 JJ s instalací napíše to něco a nechce se to instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tak jestli se ti bude chtít tak okno s chybovou hláškou vyfoť a nech to v příspěvku.. Podle toho co tam bude napsáno se může zjistit co bude třeba proto aby jsi program nainstaloval a spustil.. ScreenShots [url]http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/screenshots/?g[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tak já jsem Sony Vegas 9 nainstaloval na Windows 7 bez žádného problému. Někdy pomůže i nastavení kompatibility pro instalaci na XP atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jj tím to asi bude ja to skusim vyfotit. A dyztsk to poslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajlík10 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 tohle se mi pořád ukazuje, když se to pokouším stáhnout :'( Pomocte mi prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Spatne stazene/spatne rozbalene -> poskozena instalacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formi12 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Ahoj,mě to píše že nesplnuji požadavky ..... nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formi12 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 toto mi to píše.....nevím proč mi to píše.....vyberu si jazyk a pak dám normálně instalovat a pak se mi ukáže toto ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.