DJSmajlo Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Zdarec chtěl bych se zeptat jestli existuje na PSP mixovací softík na mp3ky něco jako třeba Traktor DJ Studio nebo MixViber ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 vo ničem nevim :) ale je nejaka hra ale nvm jak se menuje a ani nvm vo co v ni de :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 ta hra se jmenuje DJ MAX PORTABLE, ale taky nevim vo co v ni presne jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 vo ničem nevim :) ale je nejaka hra ale nvm jak se menuje a ani nvm vo co v ni de :P Jo ta hra je pěknej SH*T :) vůbec nechápu jak někdo mohl vymyslet něco tak stupidního jako je DJ Max Portable :) , chtěl sem to jen kvůli tomu že nejde pořád sebou tahat gramce a vinyly už maj přes 50kg a já nejsem žádná bedna :) tak sem chtěl něčim nabušit mího mazlíčka :) ... škoda tak snad někdo něco vymyslí (HOMEBREW) budu vděčnej ... DJ RULEZZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 ale kazdopadne jestli chces aby to bylo slyset treba ve tride ve skole, tak dokup naky bedny, jinak je to o nicem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 ale kazdopadne jestli chces aby to bylo slyset treba ve tride ve skole, tak dokup naky bedny, jinak je to o nicem :) Tak bedny neřešim kdyby šlo vo bordel tak mám doma ve sklepě 12KW :) FULL-RANGE :) a pro PSPčko mám Logitechsound :) a do školi pá let už nechodim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tak bedny neřešim kdyby šlo vo bordel tak mám doma ve sklepě 12KW :) FULL-RANGE :) a pro PSPčko mám Logitechsound :) a do školi pá let už nechodim :D skola byl priklad :) jinak ty bedny taky nemuzes nosit po kapsach žeo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 skola byl priklad :) jinak ty bedny taky nemuzes nosit po kapsach žeo... :) No to je jasný :) kolikrát se mi to nevejde ani na náklaďák :) jinak by mohle SONY udělat nějakej SW na MiX pač mám od nich dost SW na hudbu možná je začnu prudit po mejlech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 je pripravovana hra od Rockstar ... uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 je pripravovana hra od Rockstar ... uvidime Máš na ni nějakej link ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030029 Našel sem tohle a jeto bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Tak díky našemu BOSSovi ( shadow.wizard :) je ke stahnutí Traxxpad: Portable Studio (by ZeuseZ from ProjectPSP) na: http://console-forum.net/showthread.php?t=9031 Takže to dneska stáhnu a napíšu dojmy a porovnání oproti FL pro PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 este je naka homebrew psp kick nebo tak nejak kdyztak muzes skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Hej smajlo..Ty mas ten pult co mas v podpisu??? Cool....ja mam takovej cernej... za 30k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Hej smajlo..Ty mas ten pult co mas v podpisu??? Cool....ja mam takovej cernej... za 30k... NENE :) mi vlastníme RANE s FinalScratchem :) stojí asi tak těch 30k :) + k tomu 2x Technics1210 a 2x Vestax PD2300Pro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Pekna masinka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Pekna masinka :D Ale za ty prachy by to mohlo mít 9palec LCD s podporou DVD a DivX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 ten traxxpad ujde...dá se v tom vytvořit mp3...ale eště newim jak impotovat mp3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.