mickey69 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nefunkcni ? Funguje vám to někomu ? Mě vubec ne ! Co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jakou máš verzi? A jak nefunguje? Jako, že ten program ani nerozjedeš nebo nefungujou jenom videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ani ho nerozjedu . Verze 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 A nekopíruješ to do špatný složky? Rozbalený do ms0:/PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Co ti to hodí za hlášku ? Kam to kopíruješ ? Trochu specifikace .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey69 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 A kam to mám kopírovat ? Já to kopíruju : XXX.PRX do Radioplayer a Game do PSP\Game ! Jo hele napíše to the game ......... 80010002 Problém vyřešen pomohlo znovu obnovení dat Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mickey69
Nefunkcni ? Funguje vám to někomu ? Mě vubec ne ! Co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.