PauL cZ Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zdravím mám pár dotazů zeptám se v jednom topicu Jak se dá na x-box360 nahrát hudba+flmy?musí být flash? Jaká je pravděpodobnost že na x box360 live dostanu ban? odkud se daj nejlevněji objednat "nové" hry?odkaz.!.! jaké jsou podle vás nejlepší hry na x box360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mazwor Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Filmy myslím do xka narvat nejdou (kdyžtak mě opravte, zde si nejsem jistej). Hudbu tam nacpeš jedině z Audio CD tak, že to necháš ripnout někde v Music Library (na foru najdeš několik takových návodů). Šance BANu na live je vždycky, pokud máš flash, to ti nikdo neřekne přesně. Nový FW mechaniky by měl být nedetekovatelný, ale taky si nemůžeš být jistý. Nové hry je nejlevnější kupovat ze zahraničí, pokud ti to nevadí (ebay.com, amazon.com a podobně). Nejlepší hry neporadím, každý preferuje jiný styl. Pro někoho je jedna hra pecka, jiný ji vyhodí do koše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ok díky akorát jsme nepochopil takže když nemám flashnutý x box360 tak mě ban dát nemůžou?jen s flashem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ok díky akorát jsme nepochopil takže když nemám flashnutý x box360 tak mě ban dát nemůžou?jen s flashem? Ano. Treba si urcit priority a tak hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 ok díky tka to flashovat x box360 nebudu a budu si v klidu nafurt hrát na live než s flashem riskovat edit:hej a mám otázku nemáte nějakou stránku kde si udělám obrázek jako maj lidi profilovej obrázek toho panáčka x boxovýho a když nato najedu tka je to jmeno a avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 ok díky tka to flashovat x box360 nebudu a budu si v klidu nafurt hrát na live než s flashem riskovat Vsak som pisal, ze si musis stanovit priority. Ja mam rad sa v hrach tulat pribehom, tak som offline a hru mam za 60 eurocentov. Takto si clovek zahra aj take hry, kde kupujuci nad takou hrou velmi rozmyslaju, ci si ju vobec kupia, ked hodnotenie ma napr. 7/10. Mna 0,60 € nezabije 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Zdravím hej kde vezmu ty x boxove obrázky jako má třeba ojtisek v podpisu a k.kubinn jako obrázek profilový?hlavně by mě zajímal ten profilový obrázek ten panák x boxovej velkej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 http://live.xbox.com/cs-CZ/default.aspx?WT.svl=nav http://www.mygamercard.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zdravím tka mám zase dotaz...Na x box360 live nakou hru kterou znáte a hraje to co nejvíce lidí(vaše názory) a kolik tak cca lidi to pravidelně hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=117 ˘˘ http://console-forum.net/showthread.php?t=74197&page=5 http://console-forum.net/showthread.php?t=80840 ... Projed to a někoho kontaktuj. Můžeš zkusit třeba CoD (4/5/6), BFBC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zdravím mám dotaz nevíte nějaký internetový obchod ,,né bazar!!ani cokoli jiného rpostě obchod kde prodávají x box360 elite bez her co nejlevněji?posílejte odkazy hledám co nejlevněji treba 5,5tisíc atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 zkus mrknout treba na hrejte.cz ;) myslim ze ted ho tam maj nejako pod 6000 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 díky ale 6000 je moc chtel bych tak 5500 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 to budes mit asi celkem tezke najit...z nejakeho spolehliveho shopu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 http://www.pixmania.cz/videohra-konzole-xbox-360-elite/czcz3904049_jvart.html?Partenaire=nejlepsiceny&CodePromo=oui&srcid=6041&aftrack=TWpNd016c3lPVGcyOzEyNjgzMzMzMzc7 Nejlevnější co jsem našel. Ale spíš bych doporučoval koupit Arcade a HDD dokoupit, vyplatí se to ... 4750,- + HDD seženeš za cca 1000,- :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 díky ale 6000 je moc chtel bych tak 5500 :-( 500 Czk je uz aky rozdiel? Ked sa pozriem do nedavnej minulosti, tak by si cumel asi iba na hole steny. Hold, bud nove Elite kupis za 6000, alebo si X360 budes musiet vyrobit sam :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 arcade nechci jsou s tím časté rrod problěmy :-( a kámoš má elite a je spokojenej a žádné problémy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 arcade nechci jsou s tím časté rrod problěmy :-( a kámoš má elite a je spokojenej a žádné problémy :-) :cheesygrin: Ake rrod problemy, ked mas v novych Arcade uz skoro rok reviziu Jasper? :cheesygrin: Skus si o tom nieco prestudovat a potom pis somariny. Arcade s reviziou Falcon - tam su E74 (rrod) problemy...vsetky verzie s reviziou Falcon su problemy. Rozlisuj revizie a nie verzie! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Zdravím vím zase já ale tentokrát nutně dlouhodobě předem se rozhoduju mezi xbox 360 elite -jasper- a mezi xbox 360 arcade -jasper- co je lepsi? vaše názory?co se podle vás více rozbíjí a jsou s tím problémy?a nakonec posílejte prosím odkazy na internetové obrchody "né bazaryů kde mají to co schvalujete za co nejlepší cenu!a prosím tam kde je plná výbava vše prostě co by mělo být k x boxu včetně všech kabelů atd díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 rozdíl máš akorát v příslušenství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 jj ale zajímají mě jaké jsou problěmy atd a hlavně na každé nedno z teech co jsem napsal elite i arcade(jasper) bych chtel nejaky shop internetový ne bazar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Všechny verze s JASPER jsou už bez problémů.ELITE a ARCADE se liší jen ve vybavení .Koupit můžeš nejlépe v HREJTE ( můžeš to tam koupit už flashnutý se zárukou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 flashnutý to nechci prodávaj to tma i bez flashe?a prosím o odkaz a ještě není to tam používaný ne?bazar nebo neco tak a ještě sme chtěl dodat jak se liší v výbavě?ja chci plnout výbavu u obou to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 hrejte.cz ano prodávají i bez flashe a nové prosimtě přčti si topic pro začátečníky :roll: co je u tebe plná výbava?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 no vše co má krabice s x boxem obsahovat kabely sluchatka x boxe ovladac a proste vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 EDIT:spíše tento odkaz je aktuální EDIT2: no ani to není moc pravda...nebo aspon já sem neměl k elitku hd av kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PauL cZ
Zdravím mám pár dotazů zeptám se v jednom topicu
Jak se dá na x-box360 nahrát hudba+flmy?musí být flash?
Jaká je pravděpodobnost že na x box360 live dostanu ban?
odkud se daj nejlevněji objednat "nové" hry?odkaz.!.!
jaké jsou podle vás nejlepší hry na x box360?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.