Noski Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zdravím, moje PS3 mi vůbec nebere Dualshock 3. Musí se to někde nastavit nebo by to mělo fungovat samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zdravím,moje PS3 mi vůbec nebere Dualshock 3. Musí se to někde nastavit nebo by to mělo fungovat samo? spis mrkni jestli ds3 podporujou tvi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zkus ho připojit přes USB kabel. Možná je vybitý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Jo, moje dva ovladače, které jsou starší fungujou u te hry (Fifa 09) normálně, ale dualshock 3 to prostě neveme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 3K^;835607']Zkus ho připojit přes USB kabel. Možná je vybitý ;) To jsem zkoušel a bez výsledku. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 To jsem zkoušel a bez výsledku. :bash: skus ho znovu spárovat s ps3 a přiřadit mu číslo 1,nebo ho skus resetovat takovým malinkým čudlíkem zespod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Zkus ještě jiný kabel. Jednou jsem přitáhl domů kábl za 50 korun. Normal do PSP šlo kopčit, ale dobíjet ovladač nešlo. Použil jsem servisní kabel od nokie za 800kč a s tím to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 spis mrkni jestli ds3 podporujou tvi hry Špatně jsem to pochopil... ds jako dualshock :D... O podpoře to není, protože ono mi ho neveme ani v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 skus ho znovu spárovat s ps3 a přiřadit mu číslo 1,nebo ho skus resetovat takovým malinkým čudlíkem zespod. Číslo 1 mu nepřiřadím, v menu mi to ovladač vůbec nevezme. Restart nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Špatně jsem to pochopil... ds jako dualshock :D... O podpoře to není, protože ono mi ho neveme ani v menu. aha, pres usb se ovladac dobiji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Číslo 1 mu nepřiřadím, v menu mi to ovladač vůbec nevezme. Restart nepomohl. Hele tak ho normálně reklamuj jestli na něj máš zaručák protože fak neví,ještě se chci zeptat jestli svítí,a kolik jich máš ještě připojených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Hele tak ho normálně reklamuj jestli na něj máš zaručák protože fak neví,ještě se chci zeptat jestli svítí,a kolik jich máš ještě připojených. Popravdě ten ovladač je od kámoše. U něho funguje ale u mě ne. Mám připojené dva a tenhle chci přidat jako třetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 aha, pres usb se ovladac dobiji? Nedobíjí, ale když ho zapnu, tak bliká, takže energie tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nedobíjí, ale když ho zapnu, tak bliká, takže energie tam je. hm, pokud to dela i jinej kabel tak hold reklamace ds3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 aha, pres usb se ovladac dobiji? Nedobíjí, ale v počítači se dobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 hm, pokud to dela i jinej kabel tak hold reklamace ds3 Ne s tím podle mě problém není, u kámoše funguje normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ted nevim, ale nemusi se nejak v menu sparovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noski Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Už to jde, z ničeho nic, nevím proč. Díky za rady, chlapi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Už to jde, z ničeho nic, nevím proč. Díky za rady, chlapi :) no aspon ze tak:) fakt zapeklenej problem, ale hl. ze to jde tak hezky smaz a chovej se k nemu slusne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Noski
Zdravím,
moje PS3 mi vůbec nebere Dualshock 3. Musí se to někde nastavit nebo by to mělo fungovat samo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.