Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejdou mě hry..??


Adze88

Otázka

Zdravim. Mám asi měsíc xbox elite s flashem. Nevim co mám za flash jelikož to neumim zjistit.Ale mám u něj hry jako Tekken 6, CoD-MW2, NHL 10 atd.. a bez problému mě jdou. Ted sem si ale od kamaráda půjčil nějaké hry a nemůžu je prostě instnout na hadr, spustit, nic. Dvd mě najede jen do toho zel. obrazu xbox a pak už jen jediné co snim mohu dělat je žesi zobrazim jakobi ovládání přehrávače. že tam mám tlačítka play, stop, apod. Přitom ty hry kámoš doma hraje. Nechápu.. Může někdo poradit..?? Předem díky za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Co nechapes? Keby si to tu prestudoval, tak by si chapal.

Zalezi aky je flash a tak sa hra bud patchuje, alebo nepatchuje. Nepatchovane nejdu na starych fw. a zas patchovane na novych fw.

Zisti si aky ma flash kamarat a aky mas ty.

Dobrý no. Kamarád má 1.6 flash. jak to zjistím u mě..?? A myslel sem že podle těch her co mohu hrát že mám nějaký podobný jako on. Takže z toho mám pochopit to že na některej flash se hry patchujou a některej ne..?? Moc simě to zrovna nevysvětlil jakožto nezkušenému,neznalci xboxu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ake hry mas od kamosa? Kamarat tie hry patchoval na wave3? Ak ano, tak ked mas najnovsi flash, tak zevraj patchovane hry nespustis. Osobne to nemam vyskusane, pretoze ja mam 1.4 a nove hry patchujem na wave2.

Hry : Třeba Forza 3, Avatar, Saboter atd.. právě že nepatchoval. Jelikož bude mít ten poslední flash co byl. Má je od 1.1. 2010. A já nevim jak to zjistim u sebe?? Xboxi sem kupoval od týpka asi před měsícem a říkal že xboxi sou z roku 09 a jelikož sem odněj u toho měl hry jako Tekken 6,Assasin 2,COD (ty všechny mě jdou) tak sem si říkal že bych mohl mít v konzoli také ten poslední flash. Ale to může bejt jen moje doměnka..

Ještě otázka..?? Je možné žemi to dělá jen kvůly tomu žeto nemá on pálené tou uplně nejnižší rychlostí..?? I když si říkám jestly to neni blbost když jemu ty hry jdou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ved to je to, ze ty mas asi tie hry patchnute na tvoj starsi fw. Zial, nevies aky mas flash, potom je rada iba v dohadoch...

A pre 1.6 ked hry, ktore su s wave4 a su nepatchnute, tak je nutne pred takou hrou pouzit este activate iso.

Nevim jaký mam flash. Ale xbox sou z roku 09. A hry co sem knim dostal (Tekken 6,Cod MF2,Assasin 2,NHL 10, FIFA 10,PES 2010) sou promě vesměs docela nové hry a žádné starší sem ke konzolim nedostal. Předpokládám teda že ten flash tam nebude tak dlouho.. Ještě jednou se ptám.. neni možný žebi to mohla dělat jen ta vypalovací rychlost..?? Kamarád to nepálil uplně natu nejnižší.. ale jemu to jde.. Ale zase si říkám žety konzole nejsou všechny stejný..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Týpek hru patchnul, to znamená, že máš nižší než 1.6 (a nebo 1.6, ale byl línej se postarat o ActiveISO). Patchuj na wave 2 a máš po starostech ;)

//EDIT: Jinak řečeno, je to vyřešený, hry který ti pujčil měly wave, kterou nezvládá tvůj firmware ... takže si od něj pujč ISO, hru patchni na wave 2, vypal a hraj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Týpek hru patchnul' date=' to znamená, že máš nižší než 1.6 (a nebo 1.6, ale byl línej se postarat o ActiveISO). Patchuj na wave 2 a máš po starostech ;)[/quote']

Dobrá takže na 99% jeto tak jak píšeš..?? Ještě ten Acttive ISO..?? Něco bimě usnadnil..?? Takže hry které mám půjčené stačej patchnout na wawe 2..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ActiveISO funguje jenom na iX 1.6, v tuhle chvíli je jasný, že je problém ve wave, ale jaký iX máš přesně nevim a z tohohle to ani nezjistim (máš 1.4, 1.5, 1.51 a nebo 1.6). Na všech těhlech firmwarech funguje wave 2, takže hry patchuj na tuhle wave ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ActiveISO funguje jenom na iX 1.6' date=' v tuhle chvíli je jasný, že je problém ve wave, ale jaký iX máš přesně nevim a z tohohle to ani nezjistim (máš 1.4, 1.5, 1.51 a nebo 1.6). Na všech těhlech firmwarech funguje wave 2, takže hry patchuj na tuhle wave ...[/quote']

Okay. Dik moc!!! Odpoledne to zkusim snad to teda půjde. Ale podle toho jak píšeš tak to patchovaní na wawe 2 snad celý problém vyřeší. Ještě jednou díky!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu