pHe Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 poradil by mi někdo jakej GEN/HEN/FW mam mít abych si zahrál Tekken 6??.. :blink1: EDIT: tak některym lidem na PSP 3K jde ale mě ne hlásí mi to "The game could not be started. (800200D9)" pls poraďte!!.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 5.03 gen-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHe Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 funkční na 3K??.. neni tam nějaký riziko bricku??.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 5.50 gen-d3 Jestli poslechl tebe tak mu můžeš blahopřát k bricku... :dozey: Nahoď 5.03 MHUSpeed + GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Uhm, špatně jsem přečetl název topicu, omlouvám se.. Na 3004 jde samozřejmě jen 5.03 GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHe Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jestli poslechl tebe tak mu můžeš blahopřát k bricku... :dozey:Nahoď 5.03 MHUSpeed + GEN-C mam MHU/GEN-C :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Takže nejspíše špatné iso. Stáhni znovu. Mně Tekken 6 na 3000 funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHe Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Refresh!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pHe
poradil by mi někdo jakej GEN/HEN/FW mam mít abych si zahrál Tekken 6??.. :blink1:
EDIT: tak některym lidem na PSP 3K jde ale mě ne hlásí mi to "The game could not be started. (800200D9)" pls poraďte!!.. :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.