pigi96 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Čau lidi jak už název napovídá chci se zeptat jak mám nastavit na PS3 internet abych mohl hrát ps2 hry po netu díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Nevidím důvod proč ne... Pokdu ovšem nejsou odpojeny servery na hry... Moc lidí na PS2 online nehraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Nevidím důvod proč ne... Pokdu ovšem nejsou odpojeny servery na hry... Moc lidí na PS2 online nehraje... Jasný moje chyba popsal jsem problém špatně ono mi to hlásí něco ve smyslu že nemám správně nakonfigurováno připojení k internetu ale já nevím jak to nastavit konkrétně jsem to chtěl zkusit u metal gear solid 3 kde je možnost stažení kamufláže....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 refresh moc by mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 a jinak ti ps3 jde pripojit na net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Co si zjistit jaké porty potřebuješ k online hraní PS2 her a povolit je na routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 S PS3 se normálně připojím, s těma portama nevím protože používám switch a do nastavení se nedostanu ( myslím routru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 mám stejnej problém, co se týče PS3 tak všechno maká jak má NAT2 myslim používam (ten kde dou všechny hry hrát) ale když sem si chtěl dát RE Outbreak...nepochodil sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Čau lidi jak už název napovídá chci se zeptat jak mám nastavit na PS3 internet abych mohl hrát ps2 hry po netu díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.