DooD14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj přátelé, intenzivně googluju, jak propojit projektor Acer s Nintendo Wii. Zadny kabel, ktery by mi to umoznil, jsem zatim na internetu nenasel. Mate pro me prosim nekdo nejake rady nebo zkusenosti? Diky David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Tak podle toho co je to za projektor a co má za vstupy. Ale myslím, že nějaké redukce jako je SCART-> D-SUB existujou ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 já myslím že by to mělo jít přes toto: http://aukro.cz/item949947515_vga_kabel_pro_wii_a_ps3_novy_zaruka.html#gallery na konci je vga kabel do monitoru tak by to mělo jít ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DooD14
Ahoj přátelé,
intenzivně googluju, jak propojit projektor Acer s Nintendo Wii. Zadny kabel, ktery by mi to umoznil, jsem zatim na internetu nenasel. Mate pro me prosim nekdo nejake rady nebo zkusenosti?
Diky David
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.