DooD14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj přátelé, intenzivně googluju, jak propojit projektor Acer s Nintendo Wii. Zadny kabel, ktery by mi to umoznil, jsem zatim na internetu nenasel. Mate pro me prosim nekdo nejake rady nebo zkusenosti? Diky David Citovat
0 Shifter960 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Tak podle toho co je to za projektor a co má za vstupy. Ale myslím, že nějaké redukce jako je SCART-> D-SUB existujou ne ? Citovat
0 David32 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 já myslím že by to mělo jít přes toto: http://aukro.cz/item949947515_vga_kabel_pro_wii_a_ps3_novy_zaruka.html#gallery na konci je vga kabel do monitoru tak by to mělo jít ne Citovat
Otázka
DooD14
Ahoj přátelé,
intenzivně googluju, jak propojit projektor Acer s Nintendo Wii. Zadny kabel, ktery by mi to umoznil, jsem zatim na internetu nenasel. Mate pro me prosim nekdo nejake rady nebo zkusenosti?
Diky David
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.