sk1ngs Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Caw pls help mám problém včera sme hrál na PSP LibertycityStories a fakalo normalně.Vypnu du spát a už nezapnua při nabíjení nesvítí power kontrolka mám to dát do servisu pokud mi uznaj reklamaci nebo to lze nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 a jde zapnout psp z adaptéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ne ani nevítí power když dám do nabíječky jak usb tak adaptér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 vyndal jsi uz baterii? aby se restartoval system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zkus vyndat kartu, baterku a zkusit přes adapter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nejde.Nezapíná se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak reklamace .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Snad mi jí uznaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk1ngs
Caw pls help mám problém včera sme hrál na PSP LibertycityStories a fakalo normalně.Vypnu du spát a už nezapnua při nabíjení nesvítí power kontrolka mám to dát do servisu pokud mi uznaj reklamaci nebo to lze nějak vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.