sk1ngs Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Caw pls help mám problém včera sme hrál na PSP LibertycityStories a fakalo normalně.Vypnu du spát a už nezapnua při nabíjení nesvítí power kontrolka mám to dát do servisu pokud mi uznaj reklamaci nebo to lze nějak vyřešit? Citovat
0 kdyr Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 a jde zapnout psp z adaptéru? Citovat
0 sk1ngs Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 Ne ani nevítí power když dám do nabíječky jak usb tak adaptér. Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 vyndal jsi uz baterii? aby se restartoval system Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 Zkus vyndat kartu, baterku a zkusit přes adapter Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 13, 2010 Tak reklamace .. Citovat
Otázka
sk1ngs
Caw pls help mám problém včera sme hrál na PSP LibertycityStories a fakalo normalně.Vypnu du spát a už nezapnua při nabíjení nesvítí power kontrolka mám to dát do servisu pokud mi uznaj reklamaci nebo to lze nějak vyřešit?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.