Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ati HD 4650 AGP

kdyr

Recommended Posts

nazdar mám takový dotaz chtěl bych si koupit ati HD 4650 AGP ale já jsem našel 2 verze 512MB a 1GB a já byh potřeboval najít tu 1GB verzi co nejlevněji klidně přes bazar ale nikde jí nemůžu sehnat, puze novou a nebo starou ale 512MB a tu já nechci já bych potřeboval najít co nejlevněji tu verzi 1gb

předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://eshop.ltec.cz/ProductInfo.ltec?product=35015 gigivá za dvojku ... hele nechci ti do toho kecat ale nebylo by lepší vzít HD 3850 kde je výkonější jak tahle karta co scháníš ... seženeš ji sice jen s 512 ale s ddr3 a rychejšíma pamětěma :) HD 3850 AGP http://www.compos.cz/sapphire-ati-hd-3850-agp-512mb-ddr3-tv-2xdvi-retail_d81736.html
Odkaz ke komentáři

díky za radu a já to ještě promyslím a budu teda rád za další názory

urcite si vem tu 3850 s 512Mb...nevim proc si fakt kazdej mysli ze 1GB je neco super...u tyhle karty tech 1GB vubec nevyuzijes je to jen reklamni trik na ty co tomu nerozumi a mysli si ze 1GB je vic...ano je..ale u jinejch karet...u tyhle (4650) se vubec nevyplati...a jediny rozdil mezi tim je ze zaplatis vic za stejnou vec....takze jestli chces nejakou aspon dobrou kartu tak vem tu HD 3850 512Mb(1GB vubec nehledej zaplatis akorat vic za nic)

Odkaz ke komentáři

Z vlastní zkušeností vím že HD3850 AGP je asi to nejvýkonější co se dá sehnat do agp sběrnice a krom toho že má 4650 gigovou pamět nemá opravdu o nic víc než má HD3850 ... Obě karty využívaj technologii DX 10.1 ... obě karty jsou taktovány na stejných frekvencích ... ale pozor HD 3850 má 256bitovou sběrnici 4650 má pouze 128 bitovou sběrnici takže zápis na ni je pomalejší jak na HD 3850 ... za druhý HD 3850 má paměti DDR3 a nová 4650 má ddr2 paměti ... takže asi tak HD 3850 vítězí nad 4650 na celí čáře :) HD 3850 se dá přirovnat ke konkurentům NVidie serie 8xxx / 9xxx ... Jeslti to chceš na hry rozhodně bych ti doporučil ji ... Crysis sem na ni v hig nastavení , ale pozor měl sem ještě jedno jádro od intelu taktované na 3600mhz ... tak poměrně dobře utáhlo :) na GTA IV už počítej s minimálně silným procesorem ... tahle hra víc jak na grafiku má nároky na procesor .. nevím jak Mafie 2 , ale pár her na tom sto pro spustíš ... ale nečekej zázraky co dokážou nový řady grafik a její výkon srovnávej s výše popsanou řadou

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu