Jurasek32. Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj mám pár otázek a nikde sem tady nenašel na ně odpověd. 1.De Saints Row 2 rozjet na Windows 7? 2.Jestli ano tak co pro to mám udělat? Slišel sem že to na W7 docela blbne 3.Je na to multiplayer? 4.Líbí se vám ta hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 SR2 jde na win7. Ja mam Windows 7 Ultimate a slape me to v klidu na full detaily. Nemusel jsem nastavovat ani kompatibilitu. Proste jsem to nainstaloval a hral. Bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ahoj uz tu kallbu mám stazenou jenze nevím kde a jak sehnat CD key. Jak to mám na instalovat? Pls pomocte skusil sem uz 2 CD-key a furt to nejde. Pise to your enter code is not valid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 nebo aspon kdybyste my dali odkaz na stazení key genu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Tak to fakt nevim. Ja tam zadnej CD key nezadaval. Poslal jsem ti PM, kde jsem ti napsal jak si ten CD key opatrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ahoj ta uz sem to nainstaloval a kdyz to pustim tk my jedou ukazky. to je OK Ale po te posledni se to sekne a PC mi napíše že program neodpovídá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nikdo Nic ? Nebo jen nejakou radu. Nebo nadávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 zkus jinej crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Tak sem skusil asi 2 ruzne cracky a furt nic. Furt to nejede.Proste pred reklamou gamespy se to dicky sekne chvilu nic a pak my to napise ze program prestal pracovat. Stává se to hodne často hodne lidi o tom pise ale nikde není žádné řešení. Skousel sem tam nahrát i opravu te hry aby se to nedelo. A ono se to furt vypíná. :( To se taky casto stává. Ze to i s opravou nejde. Tak prosím napisete co s tím mám dělat vsechno je nainstalovane dobre ale hra se dicky zasekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 hele ale ono to fakt specha a ja to potrebuju rychle pls pomocte jinak ja si nevim rady uz sem skusil i hru od kamose (saints row 2) nainstalovat a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Zkus si stahnout jinej upload. Nebo treba vyzkousej patch, ten ma podle me opravovat problemy s grafikou, coz muze byt tvuj problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoveShyness' Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nebo na to nemáš dostatečnej kompl ;-) Jinak jestli to tak spěchá tak se obleč a mazej do JRCčka a kup si to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Stáhni si nové ovladače, na všechno, porom nejnovější .NET framework, vyzkoušej ještě pár cracků a nebo si kup originál,ale kvuli takové hře se to nevyplatí protože SR 2 je opravdu pořádná sra*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.