Rooney10 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Cau stahl jsem NHL 10 z topicu od p.a.c.o. a pise to toto kdyz extrahuju(nejedna se o blby extrahovaci program, nekdo jsem o tom cetl ale uz presne nevim kde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 máš tam jasne napsany ze davas blby heslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Opakuj stahování toho 9 a 10 raru a ty staré smaž . Píše ti to jasně že díl archivu je poškozen . To se při stahování stává . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jo, na zacatku se to na heslo zepta dam tam ''uP_bY_P.A.C.O'' a asi v 80% to tohle napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 stava ale v tom pripade by to u obou hodilo ze je dil poskozen a nehodilo by to u 10tky ze je nespravne heslo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 zkus znova stahnout a uvidis pokud by to hlasilo znovu zeptej se primo p.a.c.o. pokud by nevedel tak to stahni jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rooney10
Cau stahl jsem NHL 10 z topicu od p.a.c.o. a pise to toto kdyz extrahuju(nejedna se o blby extrahovaci program, nekdo jsem o tom cetl ale uz presne nevim kde)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.