Rooney10 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Cau stahl jsem NHL 10 z topicu od p.a.c.o. a pise to toto kdyz extrahuju(nejedna se o blby extrahovaci program, nekdo jsem o tom cetl ale uz presne nevim kde) Citovat
0 FrAySr Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 máš tam jasne napsany ze davas blby heslo :D Citovat
0 toro Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Opakuj stahování toho 9 a 10 raru a ty staré smaž . Píše ti to jasně že díl archivu je poškozen . To se při stahování stává . Citovat
0 Rooney10 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 jo, na zacatku se to na heslo zepta dam tam ''uP_bY_P.A.C.O'' a asi v 80% to tohle napise Citovat
0 FrAySr Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 stava ale v tom pripade by to u obou hodilo ze je dil poskozen a nehodilo by to u 10tky ze je nespravne heslo :bash: Citovat
0 MMattLupen21 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 zkus znova stahnout a uvidis pokud by to hlasilo znovu zeptej se primo p.a.c.o. pokud by nevedel tak to stahni jinde Citovat
Otázka
Rooney10
Cau stahl jsem NHL 10 z topicu od p.a.c.o. a pise to toto kdyz extrahuju(nejedna se o blby extrahovaci program, nekdo jsem o tom cetl ale uz presne nevim kde)
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.