Geobba Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Zdravím, toto fórum jsem založil kvůli pomoci, a tipům v multiplayeru, ale především bych se chtěl dozvědět něco o Awards (nebo-li ocenění). Už pár dní se snažím získat tzv. PIN - Surveillance Ops Pin (100pts). - In a round, do 5 motion mine assists (nevím, co si pod tímto pojmem mám představit?) - Pomocí min jsem zabil už nespočet lidí, ale PIN zatím nenaskočil. Nějaké rady? (btw. odpusťte si připomínky typu "toto téma je zbytečný" :dozey:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 No nemel by si to udelat primo ty ale nekomu s tim pomoct.Ale jak to udelat me fakt nenapada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 nejsou nekde na netu statistiky jak ve hre?? v te brozure je napsane ze nekde na EA nebo strankach BF, ale ja to tam nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Co přesně hledáš? Statistiky tvého profilu na webu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 no jestli nejsou nekde statistiky profilů na webu, takove jak jsou ve hre, kde jsou ty odznacky a takove ty blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 WaRDoG: Hledal jsem, ale nikde jsem to bohužel nenašel. :? Škoda. Jinak, už jsem přišel na ten pin s asistencí u min. :cheesygrin: Nebyli to miny, co má v povoláni Engineer, ale Recon. Jsou to ty, co ukazují na mapě protivníky. :roll: Takže stačí zapnout třeba Conquest, hodit to k vlajce a je to! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 :cheesygrin: to jsi to podle toho obrázku nepoznal? http://www.mlwgames.com/badcompany2/pins-insignias < tady jsou rady jak získat piny a insignie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Geobba
Zdravím, toto fórum jsem založil kvůli pomoci, a tipům v multiplayeru, ale především bych se chtěl dozvědět něco o Awards (nebo-li ocenění).
Už pár dní se snažím získat tzv. PIN - Surveillance Ops Pin (100pts).
- In a round, do 5 motion mine assists (nevím, co si pod tímto pojmem mám představit?)
- Pomocí min jsem zabil už nespočet lidí, ale PIN zatím nenaskočil. Nějaké rady? (btw. odpusťte si připomínky typu "toto téma je zbytečný" :dozey:).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.