Geobba Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Zdravím, toto fórum jsem založil kvůli pomoci, a tipům v multiplayeru, ale především bych se chtěl dozvědět něco o Awards (nebo-li ocenění). Už pár dní se snažím získat tzv. PIN - Surveillance Ops Pin (100pts). - In a round, do 5 motion mine assists (nevím, co si pod tímto pojmem mám představit?) - Pomocí min jsem zabil už nespočet lidí, ale PIN zatím nenaskočil. Nějaké rady? (btw. odpusťte si připomínky typu "toto téma je zbytečný" :dozey:). Citovat
0 StefiCZ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 No nemel by si to udelat primo ty ale nekomu s tim pomoct.Ale jak to udelat me fakt nenapada :D Citovat
0 WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 nejsou nekde na netu statistiky jak ve hre?? v te brozure je napsane ze nekde na EA nebo strankach BF, ale ja to tam nikde nenasel Citovat
0 Geobba Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 Co přesně hledáš? Statistiky tvého profilu na webu? Citovat
0 WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 no jestli nejsou nekde statistiky profilů na webu, takove jak jsou ve hre, kde jsou ty odznacky a takove ty blbosti Citovat
0 Geobba Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2010 WaRDoG: Hledal jsem, ale nikde jsem to bohužel nenašel. :? Škoda. Jinak, už jsem přišel na ten pin s asistencí u min. :cheesygrin: Nebyli to miny, co má v povoláni Engineer, ale Recon. Jsou to ty, co ukazují na mapě protivníky. :roll: Takže stačí zapnout třeba Conquest, hodit to k vlajce a je to! :) Citovat
0 bezejmena Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 :cheesygrin: to jsi to podle toho obrázku nepoznal? http://www.mlwgames.com/badcompany2/pins-insignias < tady jsou rady jak získat piny a insignie Citovat
Otázka
Geobba
Zdravím, toto fórum jsem založil kvůli pomoci, a tipům v multiplayeru, ale především bych se chtěl dozvědět něco o Awards (nebo-li ocenění).
Už pár dní se snažím získat tzv. PIN - Surveillance Ops Pin (100pts).
- In a round, do 5 motion mine assists (nevím, co si pod tímto pojmem mám představit?)
- Pomocí min jsem zabil už nespočet lidí, ale PIN zatím nenaskočil. Nějaké rady? (btw. odpusťte si připomínky typu "toto téma je zbytečný" :dozey:).
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.