Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Herní sestava ? premio pilot aa+

merkurer

Recommended Posts

Ahoj ! Zdravím všechny, asi před třemi dny jsme si pořídili domů novou pc sestavu - Premio pilot aa+

Konfigurace :

Premio Pilot AA+

• CPU AMD Phenom II X4 965 Quad-Core
  • originální operační systém Microsoft Windows 7 Home Premium CZ
  • paměť 4GB DDR3
  • HDD 750GB SATAII
  • DL DVD±R/RW, čtečka karet
  • grafická karta ATI HD 5770 1GB DDR5 DVI HDMI
  • zvuk 7.1 integr., síť. karta integr.10/100/1000
  • klávesnice, optická myš
  • rozměry skříně (bez předního panelu): 198(š)x520(h)x430(v)
  • záruka 2 roky

Za cenu zhruba 20k.

Co myslíte - je to dobrá sestava?

Myslíte že se bude hodit na hry? A jak to vidíte s cenou - neprohloupili jsme moc ? :D Díkdy předem za všechny odpovědi. Merkurer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc za všechny odpovědi, jinak vím že je to možná trapný, ale do teď jsem se v pc hrách moc neorientoval nýbrž postupem času už nebylo na čem hrát, jaká je podle vás dobrá hra kterou by jste mi mohli doporučit ? :) Díky předem, merkurer

Odkaz ke komentáři

Díky moc za všechny odpovědi, jinak vím že je to možná trapný, ale do teď jsem se v pc hrách moc neorientoval nýbrž postupem času už nebylo na čem hrát, jaká je podle vás dobrá hra kterou by jste mi mohli doporučit ? :) Díky předem, merkurer

Ehm, já ti doporučím něco jiného než Dotu. Třeba Battlefield Bad Company 2, Call of Duty Modern Warfare 2, Assassins Creed 2... záleží jaký žánr tebe baví.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ahoj! Díky moc za všechny tipy :) mám ještě takový malý dotázek - myslíte že většina her pojede pod win7 home premium x86 ? Já si totiž chtěl nainstalovat cs source a nějak se mi to nepovedlo rozjet a tak samo se hrou metin 2 - ale je pravda že obě jsou už starší hry. Předem děkuji za všechny odpovědi a jsem vám vděčný :) merkurer

Odkaz ke komentáři

Ano tak to je dobrá herní sestava ,ale jen se moc hned takto nevyznám v grafických kartách . Stou , ale asi nebudou problémy. Jen by ten počítač mohl mýt více HDD nebo alespoň už třeba 1,5 T místa na HDD..

Ale to by byla asi jen banalita, protože si HDD můžeš po čase koupit nový..

Prosťě kvalita..Čtyř-jádro ,4GB/Ram ,grafická karta 1 GB/Ram..atd

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

tak já sem si poskládal za 13k sestavu a při dx10 full hd 1920x1080 vše v ovladači na full a šlape jak hodinky... i gta 4 hraju na full hd a efekty všechny na max, akorát grafická vzdálenost někde 22 - 24 což je tak ve středu... procák mám AMD X2 3,2 4Gb ram sic ddr2 ale co, grafiku ati 5770 zdroj 600w a dobrou mechaniku a 2x hdd plus 1 ext hdd... se vším sem se vlezl fakt do 13 a nestěžuju si, chce to lavorovat a lavorovat, ale když se pak mrknete na net na ty sestavy tak sem vyšel o desítku levněji a výkon téměř srovnatelný... myslím, že takhle alza alfa atd... takhle hodně vydělává, ale zase good stabilita atd atd... je to na každém, co si kdo vybere...

Odkaz ke komentáři

myslim ze poskladat si pc opravdu v dnesni dobe neni nic sloziteho.. chce to jen spravne doladit komponenty... a mit trochu zrucnosti a stesti ( :lol: ) u sestav mas tu vyhodu ze tam mas zajistenou stabilitu a nic se ti nebude s*** ... padat, BSOD atp. nadruhou stranu ale nehorazne setri na grafikach, deskach a zdrojich...

se skladanim pc mam pomerne dost zkusenosti takze taky muzu hovorit ... jsou ale i uzivatele ktery potrebuji pc na domaci praci a o vykon jim az tak nejde.. ze zacatku jsem se tomu divil ale casem sem zacal chapat ze ne kazdej chce super vykon atd...

nadruhou stranu kdyz skladam pc ... tak jedine sam... i kdyz se mi to parkat taky vymstilo nicmene ve vysledku je vykon o dost lepsi a vim co v tom pc presne mam

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Zdravim nechcu zakladat nove tema tak to hodim sem , chcem kupit novi PC ten muj uz ma neco cez 5roku a ledva rozjede CoD4 :D takze chcem neco vykonejsiho neco sem prestudoval a rozpocet mam +- 650e :

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=IYL01SJ201QPT01KCB01U8201ZHG010BN01Y3701XR801

neco co sem zlozil grafika od nividie myslim ze vykonovo neco medzi ATI 5830 a 5850 len ten procesor bude stacit? oplati sa priplatit na nejakeho phenoma ? intel myslim ze do herniho pc nema vyznam. Monitor mam 24" samsung

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu