gilly Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 cau prosím vás nevíte jak zaheslovat router??protože při registraci routeru jsem musel napsat stejne heslo jako je uživatelske jmeno nevite jak to zaheslovat?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak si ho v nastavení routeru změň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 a kde to najdu..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 napiš IP adresu routeru jako URL do browseru....otevře se ti nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jo ale tam mi to napsalo že musím dát stejné heslo jako mam uživatelské jmeno když jsem to dělal poprve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 to je jenom aby si se dostal do toho nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 no ale když tam dam jine heslo tak me ta tabulka najede znova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tak jsi to nastaveni asi neulozil nebo co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 uložil...normalně mi ten router jede...:Da nabehla mi i dalši stranka ále když dam jine heslo tak nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Bože ty si jantar. Přihlasis se k routeru (puvodni jmeno a heslo) pak v tom nastaveni nastav nove heslo potvrď to a ulož. Pote se budes přihlašovat puvodnim jmenem a novým heslem. Kdyžtak napiš typ toho routeru. Pro lepší rady se zkus lepe vyjadrit ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 pokud si to heslo nikdy nezměnil tak tam zkus napsat admin já když najedu do routeru(zyxel p660hw) a dám tám heslo jaké tam bylo tak se mi ukáže jen info,ale když tam napíšu admin tak si můžu změnit heslo na jiné(místo admin) a vypnout wi-fi a všechno možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Lentilek2; tenhle topic je 3mesíce starej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Syrusak Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Neni to heslo len na pristup do nastavenia? a tam pak zaheslujes wifinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Syrusak ty ses *****...dark ti napise ze je tenhle topic 3 mesice starej a ty stejnak odpovis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.