Sonic Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 čau hledám nějakou oddechovku :) nechci luxor, 7wonders to jsem dohrál... :) nebo řeba nněco na způsob "Tower Blocks" dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 space invaders extreme bomberman lemmings n+ tetris minis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Muj nazor je hlavně N+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 N+ je dobry ale uz me nebavi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Rozhodně FLOW. Pokud si nehrál tak to zkus,hrozně návyková hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Flow-to ani nepovazuji za hru ,muj nazor je ze je to nesmysl :) ale kazdopadne diky za rady :) a cekam na dalsi :) ted jsem treba skousel minis hry a dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Loco roco ? Jinak se zkus podívat do mých uploadů,mám tam spoustu her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Mě bavila Tower Defence...kdybys to stahoval ,tak se to dává do N:\PSP\GAME :-) http://uloz.to/4231087/tower-defence.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.