Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Memory Card

net666

Otázka

Ahojte. mel bych prosim na Vas dotazek. Jde me o to ze Wii nestaci jeho interni pamet na ulozeni pozic Wii her :(. Pokud jsem dobre pochopil tak je moznost v zakoupeni Memory Card ktera rozsiri pamet.

Je to tak? Zatim jsem to nevydrzel a objednal 128MB (2043 blocks) Memory kartu tak snad ne zbytecne :)

Ad 2: co jsem koukal na tu kartu tak nejak nevim ka se pak bude strkat protoze se trosku bojim ze bude nekde couhat :(((

Diky za vase postrehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

SD karta mu nepomuze... malo ktera hra dokaze primo ukladat na SD... jedine nektere save her presunout z wii na SD kartu ale ani tam nejdou vsechny presunout...

Moje rada je odmazat par starsich velkych save her... pripadne odinstalovat veskere wiiware hry... internet channel taky neco zere takze bud ho dat pryc nebo zkusit dat na kartu...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, a nevíte proč některý hry nejdou přesunout na SD kartu? Třeba takový Indiana Jones zabere 125 blocku a to je už docela problém.

Taky mi nejdou přesunout savy :-) her od Guitar hero , mám jich víc rozehranejch ale ani jedna nejde přesunout na kartu a už mi bohužel dochází místo v paměti Wii :-(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu