havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ahoj:-) po 2 rokách jsem si sehnal psp fat. ale není u něj usb , ale taky za tu cenu :-D no ale pasuje tam usb od MP4 :-D ale to asi se s pc nepropojí co? mám linux a tam to nejde:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Mno já mam USB od čtečky paměťovek a PSP se s PC propojí v poho, akorát se nenabíjí a mam Windows. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 :-D Dobře du to testnout vedle na druhej PC :-D kde win jsou :-D tak ani na win to nejde, ale zjistil jsem že usb od HDD už psp připojí tak paráda :D EDIT : :-D a bere mi to i usb od olimpusu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zidd Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 mno nevím.. nebude chyba na straně psp?? já do toho cpu jakej koliv usb co tam pasuje!! A vždy to samo najede!! a nemám problém..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 já sem koupil psp taky bez usb kabelu (používám WD USB kaabel od mího externího HDD bez problémů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ja take pouzivam kabl od mp4 a pohoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 jj origo akbel asi neni ... ja mam WD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 JJ zjistil jsem že mi do toho jde každej černej kabel :-D ale bilej ne :-D, ale to je jen tak pro prdel barvou to určitě není :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Me jde i bilej xD - pouzivam ho, je to divny, sel mi kazdej co jsem zkusil - min. tak 5 kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ja mam od mp4 a jde dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 já do psp cpu vechny mini usb a na barvě vůbec nezáleží:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Taky mi funguje jakejkoliv kabel,kterej najdu:-) Od mobilu,MP4,foťáku...Černý i bílý:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Hele ja mam dotaz. Proc si to nevyskousel? Nez si sem psal topic? A to by ses na to pak ani nemusel ptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havlbrod
Ahoj:-) po 2 rokách jsem si sehnal psp fat. ale není u něj usb , ale taky za tu cenu :-D no ale pasuje tam usb od MP4 :-D ale to asi se s pc nepropojí co? mám linux a tam to nejde:-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.