Riddick500 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ahoj mám problem chci hrat s kámošem pro 2,ale nějak se to nechce uložovat nevíte někdo co s tím?)?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ahoj mám problem chci hrat s kámošem pro 2,ale nějak se to nechce uložovat nevíte někdo co s tím?)?:cheesygrin: nejsem žádný češtinář ale když tak ukládat :!: a v 5ce není COOP jako SP jsou tam jen některé mise proto se ti to neuložuje :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 je tam coop ale nejde to ukladat mi se zda že tam jsou všechny mise jako v SP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 cau nepouzivate na xboxku wifi ?, jinak jakej program pouzivate na spojeni :ú a kolik mate ping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 je tam coop ale nejde to ukladat mi se zda že tam jsou všechny mise jako v SP:) nejsou :!: co chceš aby se ti ukladalo ? prostě vybereš mapu zbyráš tam karty dohrajes a vybereš si dalši COOP není SP dpc to voak přes 2 x Lan ja mam ping neco kolem 8 ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 takže musím první udělat SP abych měl otevřene všechny mise protože si nemužu vybírat mezi nima:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Omlouvám se za offtopic, ale kdyz uz tu je ten Topic tak se zeptam, jde tam coop na jedne konzoli? nebo jenom proti sobe? Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 jde to na 1 konzoli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 A o co tam prosim te jde? Videl jsem jen ze muzu bejt proti kamosovi, muzeme bejt i spolu proti botum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 normalně jako bys hral SP ale hrajete to ve dvou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 http://www.co-optimus.com/game/698/XBox_360/Call_of_Duty__World_at_War.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Riddick500
ahoj mám problem chci hrat s kámošem pro 2,ale nějak se to nechce uložovat nevíte někdo co s tím?)?:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.