dessperadoss Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ahoj mÁm playstation3 nhl10 a hraju po sÍtÍ za vlastnÍho hrÁČe a chtĚl bych si udĚlat novÝho ale kdyŽ udĚlÁm novÝho je tam poŘÁd ten starej. Tak pls poradte jak tam mŮŽu dÁt novÝho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ježiš... další Emo styl... musíš upravit toho starýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 to sem udělal ale je tam pořád ten starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnkazaa Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 tak si smaz ulozenou pozici s nastavenim ( v saved games treba), me se to taky stalo a myslim ze takhle sem si pak moch vytvorit novyho hrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 to jsem udělal a když sem si dělal novýho tak sem si tam dal uplne nový veci atd. a změnilo se mi jakorát jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 zkoušel jsem to asi už 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 prostě se mi změní jen jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnkazaa Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nesmis toho hrace upravovat pomoci toho edit player, to se ti bude vytvaret vzdycky novej a novej a ukladaji se potom do volnejch hracu ale neupravujes tim ten svuj profil - za toho pak hrajes treba v be a pro. Zkus proste smazat veskery nastaveni, a zapnout to a melo by se ti to hned zeptat jestli chces vytvorit novyho hrace. Nic jinyho me nenapada, ale mel sem ten samej problem a podarilo se mi to nejak takhle vyresi tak to musi jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 ok zítra to zkusim dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 dik už to mám. vymazal jsem si všechny uložení nhl10 a pak se si v hokejovým obchodě sem si dal ty blbosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.