F4RR3LLcz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zdravím hoši, chtěl bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s tímto obchodem a zda vůbec do česka dováží sboží. BTW: Neobjednali byste pro mě od tamtud něco? já se v tom totiž vůbec nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Vzhledem k tomu že při zadávání adresy je na výběr pouze z us státu tak bych řekl že neposílaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 a amazon taky posílá pouze do států USA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Freeze ma pravdu, Walmart neposiela mimo USA: http://www.walmart.com/cp/International-Customers/538456 A co sa tyka Amazonu, tak to zalezi od predajcu (ak kupujes na Market Place) a Amazon.com do Europy posiela, tu je cennik: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_596184_ways?nodeId=596194 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 A byl by někdo tak hodný a poradil mi na icq? podrobné informace?...pokud ano, napište zde své ICQ číslo...odměna vás samozřejmě nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Amazon myslim neposílá do EU elektroniku nebo před rokem tomu tak aspoň bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 pomůžete mi tedy někdo? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 čau, a co tam chceš objednat, že to musí být zrovna z usa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A obednal by mi nekdo Iphone z amazonu? potreboval bych ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.