DOME1468624492 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Zdravím všechny tak jsem tady zas s problémem se kterým si vubec nevím rady:cry: Mám Internet od Upc + router kvuli NTB internet na ntb fachá bez problému ale stolní pc mi píše tohle "Vaše IP koliduje s jiným systémem" nevíte čím by to mohlo být? budu rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 nemáš náhodou na pc a ntb stejnou ip adresu? mě to takhle dělalo když jsem zapojil 2 pc do stejné sítě se stejnou ip adresou tak to zkuž změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOME1468624492 Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak dneska jsem se zkoušel na ty ip a mam na každem počitači jinou ip a stale to nejede zkoušel jsem už vše ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ja mel neco podobneho ale ja tam mel nejaky vis ktery delal jeste jednu (falesnou sit) a k te sem se pripojival a byl sem na 2 zaroven takze se mezi sebou hadali. Tak to dicky prepinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOME1468624492 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 tak tedka jsem se na to znova koukal a nic co by mi mohlo tvořit falešnou síť jsem nenašel:cry: vyhodím to z okna a bude:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.