kozel97 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Legendární sportovka na PSP. Kdo hrál/hraje tak ví. 8) Hrajete stále? Hra je stará už kolem 5-let, ale u mě stále vede. Prostě nejlepší! :wohow: PS: Kdyby už to tu někde bylo, tak sorry. "Hledat" mi to nenašlo...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 NE NEHRAJU co to ma byt za topic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 jojo ted ji hraju celkem dost casto (naposledy pred par hodkama :D) a proste bavi stale ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 prosím hodte mi nejakou funkcni verzi,stahl jsem 3 a dycky mi po case spadla a uz nesla... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Bezva topic...a nehrajete někdo bombermana? taky božíííí...OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoNeL Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 jjj tahle hra nikdy neomrzi..:)) ikdyz sem ju omylem smazl z PSP.. stahl hned novou.. a tam me pada... kdyz to pustim tak spadne cely PSP.. coz me vcelku nasralo.......:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.