stepus Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 cus nevim kam to napsat tak to pisu sem sory jestli je to ve spatny sekci mam na share-rapidu ucet cca 40 GB stahnul jsem cca 10 gb a byl sem na nule tak sem dobil pres mobil za 80 kc 40 gb a nestahnu ani 500 mb a sem zas na nule. nevite co a proc ?? bud se mi tam nejakej hacker naboural a prevadi si kredit nebo maj nejakej error v tom pocitadle.mail sem share-rapid napsal ale uz 2 dny nikdo neodpovida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ahoj, taky používám share-rapid a v poho, pokud si myslíš, že ti to někdo háknul a neodpovídají na maily, tak si zkus dočasně změnit heslo na účtu a uvidíš co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Změn si heslo a napiš na podporu S-R ... normální to neni, ale nevim jak by ti někdo odtud mohl pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 zmen heslo a jeste chvilku pockej... taky se mi stalo ze jsem tam mel cca 50gb a najednou nic.. meli tam nejakej bordel a celkove to vubec nefakalo.. zkusil jsem to za par hodin a vsechno bylo ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 ok heslo uz sem zmenil a napsal sem na email info@share-rapid.com jinej tam nebyl a nwm uz to trva 2 dny co tam ten credit nemam a dik adminoj ze to dal do spravne kategorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Používáš na stahování SRDownloader? Nevím, jak je to teď, ale ze začátku dělal problémy s odečítáním kreditu (odečítal víc než měl). Já teda používám FDM, ale všichni, co tenhle manager používali, říkali, že to tak bylo. Je možnost, že by problém byl v tomhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ahoj ! Vím že to s tím asi moc nesouvisí ale chtěl bych se vypovídat z toho že je zaímávý a super nabídka to že nejdříve nabízeli na rok za 99kc stahování zdarma od 0:00 do 8:00 a minule sem tam náhodou koukl a už to je od 0:00 - 23:59 . Nevíte jak to ? :) vždyť to pro ně nemůže být výhodný :) ale já mlčí využívám a jsem happy :) Hned jsem to samozřejmě koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 presne tak ja jsem taky koupil za 99kc neomezene stahovani a je to v pohode pokud si tu akci prosvihnul tak mas pech ale pokud ne mysli ze sis mel pridat 19kc a taky si zaplatit neomezene stahovaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Je to tak, ale to neomezené stahování je omezeno rychlostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 me neomezene stahovani jede na plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Proč udělali akci neomezené stahování na rok 24 hod denně? Protože asi by na share-rapidu už nikdo nestahoval, nevím jak vy, ale mě tam končil kredit a říkal si, že už si tam nic nedobiju a s..u na ně, nebyla snad hra,film u které nechyběl nějaký part, nebo při rozbalování mi to psalo chybná hlavička souboru, a musel part stáhnout znovu, nebo že se part nachází na odpojeném disku, ale čekal jsem snad 14 dní a ten disk pořád byl odpojen.A stahování přes ten jejich SRDownloader další katastrofa.Kredit jsem si znovu dobil jen proto že byla ta akce s neomez. stahováním na rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 No ale jen když máš ještě nějaký kredit.. Když máš jen tento tarif, tak je to myslím omezené... Alespoň tak to bylo u mě.. Měl jsem kredit asi 1 GB a koupil si to neomezený a v účtu nastavil stahování přes neomezenej tarif a to jelo s omezenou rychlostí.. Když sem si zase zpět aktivoval stahování na "normální" tak stahuju neomezeně ale s plnou rychlostí... tak nevím, v čem to bude no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 potřebuju helpnout a je to vážní mam neomezený stahování na ten rok mno a když si neco stahuju pšes free rapid downloader tak mi to u některejch partu napíše Chyba- No credit čim to je stahoval sem si asi jednou neco přes ten jejich Share-rapid Downloader .... tak co stim je potřebuju stahnou jedinej poje*anej part a hlásí mi to no credit :-' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 me to taha super a malo kdy se mi stane ze to nejde jak dvd tak hry ale taham hned ten den co to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.