Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

share-rapid - hacker ?

stepus

Recommended Posts

cus nevim kam to napsat tak to pisu sem sory jestli je to ve spatny sekci

mam na share-rapidu ucet cca 40 GB stahnul jsem cca 10 gb a byl sem na nule tak sem dobil pres mobil za 80 kc 40 gb a nestahnu ani 500 mb a sem zas na nule.

nevite co a proc ?? bud se mi tam nejakej hacker naboural a prevadi si kredit nebo maj nejakej error v tom pocitadle.mail sem share-rapid napsal ale uz 2 dny nikdo neodpovida

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používáš na stahování SRDownloader? Nevím, jak je to teď, ale ze začátku dělal problémy s odečítáním kreditu (odečítal víc než měl). Já teda používám FDM, ale všichni, co tenhle manager používali, říkali, že to tak bylo. Je možnost, že by problém byl v tomhle.

Odkaz ke komentáři

Ahoj ! Vím že to s tím asi moc nesouvisí ale chtěl bych se vypovídat z toho že je zaímávý a super nabídka to že nejdříve nabízeli na rok za 99kc stahování zdarma od 0:00 do 8:00 a minule sem tam náhodou koukl a už to je od 0:00 - 23:59 . Nevíte jak to ? :) vždyť to pro ně nemůže být výhodný :) ale já mlčí využívám a jsem happy :) Hned jsem to samozřejmě koupil.

Odkaz ke komentáři

Proč udělali akci neomezené stahování na rok 24 hod denně? Protože asi by na share-rapidu už nikdo nestahoval, nevím jak vy, ale mě tam končil kredit a říkal si, že už si tam nic nedobiju a s..u na ně, nebyla snad hra,film u které nechyběl nějaký part, nebo při rozbalování mi to psalo chybná hlavička souboru, a musel part stáhnout znovu, nebo že se part nachází na odpojeném disku, ale čekal jsem snad 14 dní a ten disk pořád byl odpojen.A stahování přes ten jejich SRDownloader další katastrofa.Kredit jsem si znovu dobil jen proto že byla ta akce s neomez. stahováním na rok.

Odkaz ke komentáři

No ale jen když máš ještě nějaký kredit.. Když máš jen tento tarif, tak je to myslím omezené... Alespoň tak to bylo u mě.. Měl jsem kredit asi 1 GB a koupil si to neomezený a v účtu nastavil stahování přes neomezenej tarif a to jelo s omezenou rychlostí.. Když sem si zase zpět aktivoval stahování na "normální" tak stahuju neomezeně ale s plnou rychlostí... tak nevím, v čem to bude no :(

Odkaz ke komentáři

potřebuju helpnout a je to vážní mam neomezený stahování na ten rok mno a když si neco stahuju pšes free rapid downloader tak mi to u některejch partu napíše Chyba- No credit čim to je stahoval sem si asi jednou neco přes ten jejich Share-rapid Downloader .... tak co stim je potřebuju stahnou jedinej poje*anej part a hlásí mi to no credit :-'

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu