Westcoast_1989 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Zdravím, mám jeden problém. Nejdou mi sbírat trofeje v GTA IV. Mám PS3 připojeného k netu, mám aktualizovaný sw. Někde jsem četl, že se trofeje musí sbírat popořadě. Nevím co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Musíš si založit novej save a hrát hru odznova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 nepoužil jsi cheat????????,:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Taky mi nejdou sbirat trofeje. Myslim ze od ty doby co sem hru aktualizoval updatem. A taky mi to zacalo psat ze abych moh sbirat trofeje musim zacit hru odznova, nojo, jenze to se mi samozrejme nechtelo. Dost nevychytany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Westcoast_1989
Zdravím,
mám jeden problém. Nejdou mi sbírat trofeje v GTA IV. Mám PS3 připojeného k netu, mám aktualizovaný sw. Někde jsem četl, že se trofeje musí sbírat popořadě. Nevím co je na tom pravdy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.