Westcoast_1989 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 Zdravím, mám jeden problém. Nejdou mi sbírat trofeje v GTA IV. Mám PS3 připojeného k netu, mám aktualizovaný sw. Někde jsem četl, že se trofeje musí sbírat popořadě. Nevím co je na tom pravdy. Citovat
0 Big Tony.D Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 Musíš si založit novej save a hrát hru odznova. Citovat
0 KapaCZ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 nepoužil jsi cheat????????,:cheesygrin: Citovat
0 Primátor3 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 Taky mi nejdou sbirat trofeje. Myslim ze od ty doby co sem hru aktualizoval updatem. A taky mi to zacalo psat ze abych moh sbirat trofeje musim zacit hru odznova, nojo, jenze to se mi samozrejme nechtelo. Dost nevychytany. Citovat
Otázka
Westcoast_1989
Zdravím,
mám jeden problém. Nejdou mi sbírat trofeje v GTA IV. Mám PS3 připojeného k netu, mám aktualizovaný sw. Někde jsem četl, že se trofeje musí sbírat popořadě. Nevím co je na tom pravdy.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.