soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Čau na mé nokii N73 se večer objevil zvláštní problém, zblaznila se klávesnice?! Místo dvojky (2,abc) mi píše 7 (7,pqrs), místo hvězdičky píše devítku s hvězdičkou, červené tlačítko funguje jako zelené. Nevím si rady díky za každý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Čau na mé nokii N73 se večer objevil zvláštní problém, zblaznila se klávesnice?! Místo dvojky (2,abc) mi píše 7 (7,pqrs), místo hvězdičky píše devítku s hvězdičkou, červené tlačítko funguje jako zelené. Nevím si rady díky za každý nápad. prehraj si SW...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 skus odebrat kryt a mrkni jestli tam nemas nejake spoj spatne jinak skus vypnout rozebrat atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 FW jsem přehrál problém přetrvává, chtěl sem mob. zformátovat trojhmatem jenže nefunguje k tomu potřebná hvězdička. Telefon sem rozebral žádná chyba okem viditelná. Jsem jednoduše v pasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 FW jsem přehrál problém přetrvává, chtěl sem mob. zformátovat trojhmatem jenže nefunguje k tomu potřebná hvězdička. Telefon sem rozebral žádná chyba okem viditelná. Jsem jednoduše v pasti. nejsi v pasti. pak zbyva jsete servis mobilu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 No teď jde o to jestli se to vůbec vyplatí, jestli to bude třeba chyba v základní desce tak se to asi pěkně protáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 No teď jde o to jestli se to vůbec vyplatí, jestli to bude třeba chyba v základní desce tak se to asi pěkně protáhne. to mas pravdu zkus zajit do servisu a zeptat cim by to mohlo byt a kolik by to stalo. a pak uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 zkousel si v telefonu dat tovarni nastavni? edit: origo nastaveni, menu, nastaveni, obecne,origo nastaveni. Pozor asi se vse smaze co mas ulozene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Tovární nastavení (myslíš kódem *#7780#) nemůžu udělat jelikož je na něj potřeba potvrzení 12345 a mně nefunguje dvojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 mas na to vubec zaruku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Už ne, vypršela mi loni v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Pokud nemůžeš zadat formátovací kód, tak si stáhni aplikaci MagicKey a pomocí toho si přemapuj potřebný tlačítka na jiný který ti fungujou. Potom uděláš normálně formát a když to bude stejný, tak je to HW chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Zkusím, máš s tímto programem zkušenosi? Právě se ho snažím certifikovat a vrhnu se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ja ho používam na přemapování tlačítek když hraju Quake III a potom na GBA emulátor. Nastavení je trošku složitější než jistíš jak jsou některý klávesy značený, ale na to přídeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Pořád mám problém s tou certifikací mob mi to nebere. EDIT: Čau, dnes jsem telefon rozdělal úspěšně vyčistil oxidaci a telefon funguje jak má, děkuji moc vám všem za rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Smazat tento příspěvek, sory za DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.