hellerT Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ahoj nevíte někdo co mám dělat?zapnu psp pustim si hru a po cca 2 minutách se mi psp vypne a to mi dělá u všech her ale když jen poslouchám písničky tak jde normálně..nevítě někdo co s tím?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Naformátovat kartu, Restore default settings, přehrát cfw ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hellerT Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 jak mám přehrát cft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nejdříve bych naformátoval kartu ... a až pak šel na fw/cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hellerT Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 no kartu sem naformátoval a když chci spustit hru nebo se pohybuju v psp menu tak se vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 A co máš za FW/CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hellerT Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 hele mužeš mi to napsat podrobněji jak to zjistím verzi mám 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Na OFW ? No tak tam nevidim řešení -> Reklamace (počkej jestli napíše ještě někdo ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hellerT Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 záručák už mám bohužel prošlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 No pokud máš záručák prošlej .. to znamená PSP starší než 2 roky ? Pokud ano, pak nevidim důvod hraní UMD Her .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 kontaktuj nějakého flashera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 esi mas fat tak je to relativně běžné, aspoň u mě bylo, když sou blbě dotáhlý šroubky, resp jsou tam vůle, tak se někde něco dotkne/rozpojí a pak se psp sekne. skus ho zapnout položeny na stole a hrát na něm hry když je položeny a zlehka mačkat, pokud to takhle pojede, sežeň si křížovej šroubovák a utakni všechny šroubky, hlavně kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hellerT
Ahoj nevíte někdo co mám dělat?zapnu psp pustim si hru a po cca 2 minutách se mi psp vypne a to mi dělá u všech her ale když jen poslouchám písničky tak jde normálně..nevítě někdo co s tím?dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.