Kubi.90 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ahoj chcu změnit Ip adresu na PC :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Anonymizer,existují i programy nebo požádat poskytovatele .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jde to i v prohlížeči ... http://hidemyass.com - jestli jsem to napsal správně xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 ale prej ty programy pak nejdou já chcu hrát CS a tam jsem dostal ban bezdůvodně tk chcu změnit IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak si popros o unban pokud ma ten cs server web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 ee to už jsem zkoušel a nic x( nevíte teda jk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 No pokud jsi dostal ban a ani ti ho nechtej sundat, tak si ho asi zasloužíš :P Serveru je spousta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 no právě není na CS 1.6 War3 mod není moc nebo neznáte nějakej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubi.90
Ahoj chcu změnit Ip adresu na PC :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.